STIŽU MILIONI U HUMSKU: Partizan prodaje Strahinju Pavlovića, a sve zavisi od Blekija!
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

STIŽU MILIONI U HUMSKU: Partizan prodaje Strahinju Pavlovića, a sve zavisi od Blekija!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan na pragu je velike finansijske inekcije i jednog od većih transfera u istoriji kluba.

Naime, talentovani štoper Stahinja Pavlović blizu je transfera u Fiorentinu. Pre nekoliko dana u italijanskim medijima pojavila se informacija da će Nikola Milenković preći u redove Barselone za sumu od čak 40 miliona evra, pa se uprava ''Viole'' odmah dala u potragu za zamenom na mestu štopera.

Prva opcija je 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović, a prema nezvaničnim informacijama, klub iz Humske traži 10 miliona evra kako bi pustio jednog od svojih najboljih igrača ove sezone.

Pavlović je pred početak sezone produžio ugovor sa crno-belima, samo par dana nakon što mu je propao transfer u rimski Lacio zbog problema na lekarskim pregledima. Izgleda da klubu sa Artemio Frankija ti Pavlovićevi ''zdravstveni problemi'' nisu nikakva prepreka, pa se veruje da je samo pitanje trenutka kada će transfer biti realizovan.

Kako javljaju pojedini biogradski mediji, uprava kluba iz Firence koliko sutra mogla bi da dođe u Beograd kako bi se sa upravom crno-belih dogovorila oko detalja ovog transfera.

Strahinja Pavlović ponikao je u Partizanovoj školi fudbala, a prvom timu je priključen prošle sezone. Ima samo 18 godina i jedan je od najtalentovanijih fudbalera na pozicji štopera na Balkanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja