Raskošna proslava

REGION BRUJI O OVOM ROĐENDANU! ONI SU BOSANSKI BEKAMOVI: Supruga fudbalera napunila 30 godina uz neviđeni luksuz! VIDEO

Fudbal -

Lejla Hajrović, supruga reprezentativca Bosne i Hercegovine i fudbalera Dinama iz Zagreba Izeta Hajrovića, proslavila je 30. rođendan u luksuznom hotelu u Cirihu, okružena novcem, blještavilom i plesom.

Luksuzna proslava je bila organizovana za uži krug prijatelja, među kojima je bila i njena najbolja prijateljica, srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah.

Odlično raspoložena Lejla plesala je, pevala, otvarala poklone, sekla tortu...

Lejla i Izet, koje regionalni mediji nazivaju "bosanskim Bekamovima", vole da troše novac na skupu garderobu, hotele i restorane.

Steppin into my 30th birthday ✨

Објава коју дели LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) дана

O načinu životu govori i podatak da su letos tokom odmora odseli u skupocenom hotelu u Dubaiju u kome je noćenje čak 1.300 evra. Lejla i Izet se na društvenim mražama često hvale svojim raskošnim životom, što izaziva burne reakcije njihovih fanova. Osim skupocenih hotela, njih dvoje obožavaju i egzotične plaže, lud noćni život, luksuzne restorane i bazene.

Lejlu mediji predstavljaju kao influenserku. Obožava modu, te na svom Instagram profilu, na kome je prati više od 250.000 ljudi, neretko deli fotografije skupih krpica. Pre par meseci otvorila je i svoj Jutjub kanal, po ugledu na svoju najbolju drugaricu Zorannah.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track