ZVEZDA JE MOJ DEČAČKI SAN! Dete Partizana jasno poručilo: Ne znam kako će sve da se završi, ali znam kako bih voleo
Foto: Starsport©

VELJKO BIRMANČEVIĆ NA PRAGU MARAKANE

ZVEZDA JE MOJ DEČAČKI SAN! Dete Partizana jasno poručilo: Ne znam kako će sve da se završi, ali znam kako bih voleo

Fudbal -

Kao bomba odjeknula je vest da bi Veljko Birmančević, dete Partizana, mogao da pređe u redove večitog rivala za 500.000 evra.

Nekadašnje Partizanovo čudo od deteta Veljko Birmančević, sada fudbaler Čukaričkog, mogao bi ove zime da se preseli na Marakanu. Čelnici Crvene zvezde već su razgovarali s gazdom „brđana“ Draganom Galetom Obradovićem i ponudili 500.000 evra za brzonogo krilo i procente od dalje prodaje.

Mladi fudbaler bi rado zadužio crveno-beli dres, ali će konačnu odluku doneti Čukarički, s kojim ima ugovor do juna 2022. godine.

A što se tiče Veljka sve je jasno - želi dres Crvene zvezde.

foto: Instagram Printscreen

"Zvezda je moj dečački san, navijač sam kluba s Marakane. Oduvek sam bio navijač Zvezde, dosta ljudi je znalo to. Nije bila tajna ni u Partizanu, mada nisam želeo da to ističem", kaže Birmančević u razgovoru za Žurnal.

Veljko tvrdi da kontakata sa crveno-belima (još) nije bilo.

"Ne, ali sam čuo od menadžera da postoji interesovanje. Ne znam kako će sve da se završi, ali znam kako bih voleo", rekao je Birmančević koji bi u tom slučaju pošao putem Nemanje Radonjića.

foto: Starsport©

Naime, obojica su bili zvezdaši u Partizanu, obojicu su crno-beli otpisali, obojica su zablistala u Čukaričkom...

"Daće Bog da tako i bude. Drugačiji smo tipovi igrača, on je brži, a ja više volim da mi je lopta u nogama. Bože zdravlja da se sve završi dobro i da poput njega zaigram za Zvezdu", poručio je Birmančević.

(Sportski žurnal)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track