UHAPŠEN BRATANAC BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Stefan Milojević završio iza rešetaka kao lider kriminalne grupe!
Foto: Starsport©

UHAPŠEN U ŠPANIJI

UHAPŠEN BRATANAC BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Stefan Milojević završio iza rešetaka kao lider kriminalne grupe!

Fudbal -

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, uhapšen je u Španiji.

U pitanju je sin rođenog brata bivšteg trenera Crvene zvezde Gorana Milojevića, takođe fudbalera koji je tokom karijere igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan.

Stefan Milojević je uhapšen kao lider jedne kriminalne organizacije, tačnije bajkerskog kluba "United Tribuns". On je uhapšen na Majorci kako prenose španski mediji.

Njega očekuje nekoliko optužbi posle njegovog hapšenja sa pripadnicima organizacije "United Tribuns". Članovi ove grupe terete se za organizovani kriminal, šverc droge, razbojništvo i falsifikovanje dokumenata!

Španska policija je akcije sprovela u nekoliko gradova kako bi uhapsila lica osumnjičena za bavljenje organizovanim kriminalom u Španiji.

Moto organizacija "United Tribuns" je osnovana u Nemačkoj 2004. godine a njeni pripadnici se sumnjiče da se bave raznim kriminalnim poslovima, a najviše trgovinom ljudi i prostitucijom!

Njegov otac Goran Milojević trenutno radi kao selektor Filipina, a nedavno je odigrao 0:0 protiv Kine zbog čega je legendarni Marćelo Lipi podneo ostavku.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track