Najnovije vesti

MIHU DIRNULA PORUKA PRIJATELJA Zenga rasplakao Sinišu: Brate! Veliki igraču!
Foto: Printscreen

Emotivno

MIHU DIRNULA PORUKA PRIJATELJA Zenga rasplakao Sinišu: Brate! Veliki igraču!

Fudbal

Dirljivo Ćao, Siniša, gde si, brate, kako si?! Obratio se legendarni italijanski golman na srpskom jeziku u video-poruci tokom gostovanja u televizijskoj emisiji

Poslednjih meseci imali smo prilike da upoznamo i emotivnu stranu Siniše Mihajlovića. Legendarni srpski fudbaler i trener neustrašivo se suprotstavio leukemiji, koja mu je dijagnostikovana prošlog leta, ali nije se stideo ni da pusti suzu onda kada je osetio potrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SINISA ❤️🤗

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

Čovek sa velikim Č

Podršku dobija sa svih strana, ali poruka njegovog prijatelja Valtera Zenge posebno ga je dirnula. Gostujući na jednoj italijanskoj televiziji, Siniši je pušten video-klip od legendarnog golmana.

- Ćao, Siniša, gde si, brate, kako si? Veliki čoveče! Sećam se dok smo bili u Sampdoriji, nismo se razdvajali. I stalno smo težili istom cilju, da budemo najbolji u svemu - rekao je Zenga i u dahu nastavio:

- Ti si me naučio svemu... Da nikada ne odustajem, da uvek budem svoj i uvek glava gore. Kakva god da je situacija u životu. Ti si mi dokazao da si čovek sa velikim Č. I ja nikada nisam ni sumnjao u sve to.

Zagrljaj

foto: Printscreen

Šaljem ti veliki zagrljaj odavde iz Milana i... samo jako - poručio je legendarni fudbaler i za kraj na srpskom dodao:

foto: Printscreen

- Brate! Veliki igraču!

Ove poslednje reči Sinišu su pogodile pravo u srce. Miha je pokušao da zadrži suze, ali emocije su prevladale i zaplakao je. Veliki Miha.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto:Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...