OSTOJA MIJAILOVIĆ OČEKUJE ŽESTOK NAPAD NA CRNO-BELE: Cilj je destabilizacija Partizana! (VIDEO)
Foto: Beta

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OSTOJA MIJAILOVIĆ OČEKUJE ŽESTOK NAPAD NA CRNO-BELE: Cilj je destabilizacija Partizana! (VIDEO)

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović odgovarao je na niz pitanja navijača.

Nikada nije stiglo toliko pitanja na adesu klupske televizije "BC Partizan TV" kao sada za Mijailovića, posle odbrane "Žućkove levice".

o Da li ste dobili čestitku od Evrolige za osvojen Kup? - bilo je prvo pitanje za predsednika crno-belih.

"Čestitke su stigle od celokupnog košarkaškog sveta, pa i od gospodina Bartomeua", počeo je Mijailović.

o Kako ste doživeli dramu u finalu Kupa?

"Za sve nas je bilo dramatično. Mogli smo da izgubimo, ali sam u Partizanu shvatio da je kraj tek kada istekne vreme. Čestitam i igračima i navijačima", nastavio je Mijailović.

o Da li ćete zadržati okosnicu tima?

"Poruka navijačima: Mozli je danas produžio ugovor na tri godine! Stručni štab će raditi korekciju tima za sledeću sezonu. A što se tiče stranaca, kvalitetni domaći igrači su skuplji nego strani".

o Najavili ste medijska podmetanja protiv Partizana, koja ovih dana dobijaju potvrdu?

"Poznato je ko će se boriti za osvajanje ABA lige. Jak Partizan mnogima ne odgovra. Cilj je destabilizacija Partizana. Poznatno je kako neki ljudi u Srbiju funkcionišu. Napada će sigurno biti. Bićemo predstavljeni kao neko ko nije zalaganjem i radom napravio posao na pravi način. Biće guranja klipova pod točkove, kako kod stručnog štaba, tako i kod uprave. Moramo biti pametni, jaki, imuni, da ne dozvolimo da nas to poremeti. Siguran sam da se neće sve svesti na parket. Nas zanima košarka, a neke druge zanimaju druge stvari. Naučio sam da moram da bude gromobran u Partizanu za mnoge stvari. Najvažnije je da dođemo tamo gde smo nekada bili rezultatski i gde nikada nismo bili organizaciono" .

o Po čaršiji se priča kako je Ostoja Mijailović fiktivan predsednik, da klub vodi Andrej Vučić, dok je Partizan oružje u rukama sukobljenih strana u KK Crvena zvezda. Da li ste svesni da Vas zbog stranačke pripadnosti većina navijača neće prihvatiti čak i da Partizan dogodine igra Fajnl-for Evrolige?

"Nisam došao u Partizan da se dopadnem svakome. Imamo svoj cilj. Dve i po godine nižemo uspehe, stabilizujemo klub, kao da ga vodi čarobnjak iz oza. Andrej Vučić nema nikakve veze sa klubom. On čak i nije Partizanovac. Nije ništa dobro, ni loše, uradio za klub. Da, ne daj Bože, padne avion, mislim da bi on bio kriv, pošto ga za sve optužuju. Pustite čoveka da radi svoj posao. Drugi poturaju takve priče, kako bi prikrili sopstvene neuspehe i neopravdana ulaganja", jasan je bio Ostoja Mijailović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track