FUDBALER PREVARIO SUPRUGU SA NJENOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Napravio joj dete, a ljubavnica sada otkrila SOČNE DETALJE
Foto: Printskrin

Ljubavni trougao

FUDBALER PREVARIO SUPRUGU SA NJENOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Napravio joj dete, a ljubavnica sada otkrila SOČNE DETALJE

Fudbal -

Jedan od najplaćenijih fudbalera engleske Premijer lige Kajl Voker nije odoleo čarima slave i novca koje donosi igranje za veliki klub.

Bek Mančester sitija sezonama je standardan član postave i uživa poverenje trenera Pepa Gvardiole. Međutim, van terena pravi pometnje i vernost za njega predstavlja enigmu.

Naime, Voker je godinama varao suprugu Eni Kilner sa njenom najboljom drugaricom Laurin Gudmen, a problemi su se pojavili kada mu je ljubavnica javila da čeka bebu i da je on otac.

foto: Instagram

Englez je bio primoran da o situaciji u kojoj se našao izvesti suprugu, a ubrzo je morao da pronađe novi stan koji ga košta oko 8 hiljada funti sedmično (9.555 evra).

Eni mu nije oprostila prevaru, a nakon saznanja da njen suprug čeka četvrto dete, nazvala ga je običnom budalom i priznala da se pribojavala ovog scenarija.

- Nisam mogla da verujem šta je uradio. Toga sam se najviše plašila. Osećam da mi se svet srušio kada sam čula te vesti. Ne samo da me je prevario, već je napravio dete mojoj drugarici - kazala je tada Eni.

Inače, Kajl je s Laurin Gudmen već određeno vreme u strastvenoj vezi, a priznala je da je radila iza leđa bivšoj drugarici.

Trudnoća Laurin iznenadila je sve, pa i nju samu, posebno zbog činjenice da su joj rekli da neće moći da začne zbog bitke s endometriozom.

- Kajl i ja čuvamo privatnost u odnosu na naše dete i želim da to ostane tako. Ovde sam zbog podizanja svesti o trudnoći - odgovorila je Laurin na pitanje da li će i Kajl pomoći u odgoju njenog prvog djeteta

Otkrila je i da li je nervozna zbog toga što će biti samohrana majka.

- Jesam, nervozna sam, moram priznati. Nisam nikada pomislila da ću to učiniti, ali mnogo jakih žena koje poznajem to već rade - poručila je žena koja se upetljala u život Sitijeve zvezde.

Ona je otkrila da nije istina da je dete s Kajlom začeto dok je on još bio u vezi s Eni.

- Želim jednom zauvek stati u kraj tim pričama. Nas dvoje očekujemo dete u aprilu i začeto je u trenucima kada smo oboje bili bez bivših partnera. Ovo je poslednji put da govorim na tu temu - poručila je Laurin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track