MAJKA IZ PAKLA: Zabranili joj da dolazi na treninge sina, zbog nje ostao bez ugovora i reprezentacije! Evo gde je sada
Foto: Profimedia

AMBICIOZNA MAMA

MAJKA IZ PAKLA: Zabranili joj da dolazi na treninge sina, zbog nje ostao bez ugovora i reprezentacije! Evo gde je sada

Fudbal -

"Mamin sin" Adrien Rabio od potencijalne zvezde svetskog fubala nikako nije uspevao da pobegne od skuta svoje ambicionzne majke...

Žena sa kojom gotovo nema pregovora Veronika Rabio predstavlja veliku nedaću za svakog trenera, skauta, menadžera...

Lista njenih ispada je podugačka, pritom ne pazi previše da li će njeni postupci naškoditi njenom sinu. Svi koji znaju za Rabioa, znaju i za njegovu krajnje ekscentričnu majku.

foto: Profimedia

Adrien Rabio trenutno igra za Juventus za koji je zabeležio 17 nastupa, dok mrežu još uvek nije zatresao.

A da li je u karijeri mogao da postigne mnogo više od ovoga sada - fudbalski stručnjaci tvrde da bi mogao, samo da se majka drži po strani.

Podsetimo, Rabio je odbio poziv Dešana pred početak prethodnog Mundijala, a PSŽ ga je sklonio iz prvog tima jer nije želeo da produži ugovor koji mu je isticao. Preciznije, mama nije htela da se ugovor produži.

I tako je mladi Adrien završio na pozajmici u Tuluzu de je 13 puta istrčao na teren i postigao jedan gol, a onda je 2019. godine potpisao za "staru damu".

"Stupio sam u kontakt sa Adrijenom Rabioom, pošto sam hteo da porazgovaramo. Ali zvala me je njegova majka, želela je da dođe sa njim, a ja sam želeo da se vidimo nasamo. Onda je on odlučio da se sretnemo. Međutim, njegova majka je sve upropastila", predsednik FS Francuske, Boel Le Graet prebacio je krivicu na Veroniku, bez otkrivanja detalja zbog čega nije došlo do viđanja sa fudbalerom.

foto: AP

A sve je počelo 2012. godine, kada je još maloletni Adrijen potpisao profesionalni ugovor za Parižanima. Samo nekoliko meseci kasnije majka je tražila od uprave kluba da ona i drugi njen sin putuju zajedno sa klubom na zimsku turneju. Kao obrazloženje je navela da svi ostali vode supruge i decu. Klub je prihvatio njen zahtev, ali da sama snosi troškove puta. Uvređena Veronika je odmah zatražila transfer za svog sina.

Kao posledica poteza brižne majke Adrijen je poslat na pozajmicu u Tuluz, ili je ipak majka bila ta koja je poslata u Tuluz. Po oblačenju ljubičastog dresa, mama Rabio je tražila da prisustvuje svim treninzima. Odbijena je, a tadašnji trener Alen Kazanova je izjavio:

foto: Profimedia

"Nisam želeo da dozvolim da mu bude neprijatno pored saigrača".

Veronika se potom žalila jer nije mogla da bude sve vreme uz, tad još maloletnog Adrijena, dok je on u klubu. Tadašnji sportski direktor Leonardo joj je dozvolio ulazak u klupske prostorije, ali je to nije zadovoljilo. Ponudila je sina Monaku preko njihove sekretarice Stefan Lorenci.

Usledile su peripetije koje je zabiberila Veronika, a onda je na kraju taletovani fudbaler završio u redovima "stare dame" gde je i danas.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track