UMRO MIŠA TUMBAS: Najpoznatiji navijač Partizana pronađen mrtav kod kuće
Foto: Dado Đilas

velika tuga

UMRO MIŠA TUMBAS: Najpoznatiji navijač Partizana pronađen mrtav kod kuće

Fudbal -

Miroslav Gajić naveliko poznati kao "Miša Tumbas" čuveni navijač Partizana preminuo je danas u 66. godini života, saznaje Kurir.

Miša Tumbas je bio jedan je od najpoznatijih navijača Partizana. Prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice, kao po pravilu posebno pozdravljen od Grobara, koji su mu pre nekoliko godina sredili dom u Bariču.

Život je posvetio crno -belim bojama.

- Mnogo voli Partizan. Ljudi o njemu isprva misle da je čovek s posebnim potrebama, ali kad vi vidite da on napamet zna raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme, onda vam postane jasno da je on veoma inteligentan. Ma, bestraga mu glava, kad bi i ostale stvari znao kao što zna sve o Partizanu, lepši bi bio život i njemu i meni. Ovako, čas me dovede do ludila, čas me zasmeje do suza, pričala je ranije njegova komšinica Goca.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme.

Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom košarkaša Partizana, koji mu je na veliku Mišinu želju bio čak i kum na krštenju.

Telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu, pošto se Miša nije odazivao, pozvala je Hitnu pomoć koji su konstatovali smrt kad su ušli u kuću.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track