PRIJOVIĆ NA SASLUŠANJU POSLE HAPŠENJA U KRAUN PLAZI: Fudbaler stigao bez maske i rukavica! FOTO
Foto: Ana Paunković

fudbaler u sudu

PRIJOVIĆ NA SASLUŠANJU POSLE HAPŠENJA U KRAUN PLAZI: Fudbaler stigao bez maske i rukavica! FOTO

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović koji je u petak uveče uhapšen zbog kršenja zabrane okupljanja, doveden je u Treći osnovni sud u Beogradu.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Prijović, koga je cela Srbija slavila kada je postigao jedini gol za pobedu nad uzijom i plasman na Mundijal u Rusiji 2018. godine na Marakani je pred sud stigao bez maske i rukavica.

foto: Ana Paunković

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Prijovića, sa još dvadeset osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, među 20 uhapšenih u hotelu Crown Plaza zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa su i pevači Radiša Trajković Đani i Mitar Mirić saznaje Kurir.

Prve informacije koje su se pojavile išle su ka tome da je Prijović uhapšen zbog kršenja policijskog časa, međutim njegov prestup nije taj.

Stvarne razloge otkrio je direktor policije Vladimir Rebić koji je objasnio da je srpski reprezentativac sa još 17-18 osoba pre početka zabrane kretanja, oko 14 časova, otišao u jedan beogradski hotel.

foto: Ana Paunković

"Njihov propust je što su ušli u restoran i bilo ih je više od pet. Odgovornost je obostrana – i pojedinačna, ali i organizatora. Postoji odluka Vlade da oni koji se bave tom delatnošću, ne mogu isporučivati piće i hranu već samo dostavu" - rekao je direktor policije Vladimir Rebić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track