VANDA NIJE OSTALA DUŽNA BIVŠEM MUŽU: Uputila mu je ŽESTOK ODGOVOR na optužbe da je LOŠA MAJKA! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

NIJE HTELA DA PREĆUTI

VANDA NIJE OSTALA DUŽNA BIVŠEM MUŽU: Uputila mu je ŽESTOK ODGOVOR na optužbe da je LOŠA MAJKA! (FOTO)

Fudbal -

Vanda Ikardi žestoko je odgovorila svom bivšem mužu Maksiju Lopezu, koji ju je optužio što je njihovu decu iz Pariza odvela u Italiju, u epicentar pandemije virusa korona.

"U Parizu su svi igrači otišli, iz iznajmljenih stanova, svojim kućama . Mi smo sada Italijani i mi smo otišli svojoj kući. Ako mi se nešto dogodi, više bih volela da mi se desi u Italiji nego u inostranstvu", počela je svoj dogovor bivšem suprugu Vanda Ikardi.

vanda sa sadašnjim suprugom maurom
vanda sa sadašnjim suprugom mauromfoto: Pritnscreen/Instagram

"Maksi veoma dobro zna gde mi živimo. U našem malom mestu, blizu Koma, ima veoma malo zaraženih. Ovde imamo i pedijatra kog poznajemo i sa kojim se stalno konsultujemo. Mogli smo privatnim avionom da odem u Argentinu, ali smo odlučili da podeljeni u dva automobila i pređemo „samo“ 750 kilometara pevajući non-stop. Maksi, umesto da se raduješ mojoj pažnji prema deci, ti kritikuješ bez osnova", rekla je Vanda, sada supruga Maura Ikardija.

foto: Profimedia

Podsetimo, Vanda je 2013. godine ostavila Maksija i sa njihovim trojicom sinova započela zajednički život sa Maurom Ikardijem. To je bio skandal koji je dugo tresao planetu jer su Maksi i Mauro pre ovog "ljubavnog trougla" bili najbolji prijatelji.

Italijanski mediji su u to vreme tvrdili da je mafija nudila Maksiju da Ikardija učine invalidom, ali da je Lopez tu ponudu odbio.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track