ON JE JEDINI TAKSISTA KOJI JE ZAISTA DAO GOL U DERBIJU Grobari ga pamte po GOLČINI u večitom, a evo gde je danas Vujović
Foto: Starsport©

zanimljivo

ON JE JEDINI TAKSISTA KOJI JE ZAISTA DAO GOL U DERBIJU Grobari ga pamte po GOLČINI u večitom, a evo gde je danas Vujović

Fudbal -

Na današnji dan, pre tačno 11 godina, Partizan je savladao Crvenz zvezdu u 136. večitom derbiju golovima Lamine Dijara i Nikole Vujovića.

Prvi gol je pao posle sjajnog poteza Nemanje Nece Tomića, koji je proturio kroz noge loptu jednom fudbaleru gostiju, a onda na tacni namestio gol Dijari, dok je drugi pogodak bio fantastičan udarac Vujović, posle odbitka u kaznenom prostoru, kojim je prosto pocepao mrežu Zvezdinog gola.

Po ovom pogotku Grobari će Vujovića pamtiti zauvek, ali nakon ovog gola bivši crnogorski reprezentativac je nestao sa fudbalske mape.

Ipak, pre par godina na društvenim mrežama pojavila se slika na kojoj se vidi upravo Vujović kako vrši taksi usluge u Podgorici uz jedan selfi i opis ispod slike.

- Jedini taksista koji ne laže da je postigao gol u večitom derbiju - napisao je jedan od Crnogoraca koji je koristio taksi kojim je upravljao bivši igrač Partizana. Poznato je da taksisti vole da pričaju ''lovačke'' priča, ali ova Vujovićeva svakako nije jedna od tih.

Vujović je u Partizan stigao iz Mogrena 2009. godine u transferu vrednom 400.000 evra.Cetinjanin je pored Partizana nastupao za Budućnost, Akratitos, Mogren, Čelik, Lovćen, Cetinje, Kom i Mornar. Za reprezentaciju Crne Gore upisao je 6 nastupa.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track