BITKA ZA ŽIVOT TRAJALA 24 SATA... Goran Aćimović (44) u NEDELJU saznao da je pozitivan na COVID-19, a u UTORAK preminuo
Foto: Pritnscreen/Twitter

NAVIJAČ PARTIZANA UMRO OD POSLEDICA KORONE

BITKA ZA ŽIVOT TRAJALA 24 SATA... Goran Aćimović (44) u NEDELJU saznao da je pozitivan na COVID-19, a u UTORAK preminuo

Fudbal -

Goran Aćimović Aćim (44) navijač Partizana iz Lazarevca, preminuo je u utorak kasno uveče na Infektivnoj klinici u Beogradu od posledica zaraze korona virusom.

On je nekoliko sati pre nego što je stavljen na respirator dobio pozitivan rezultat testa na virus koji je zahvatio celu planetu.

Aćimović je pre više od 20 dana bio sa porodicom u Bosni, odakle je njegova majka.

Dva sata pošto je u Srbiji proglašeno vanredno stanje prešao je granicu sa Srbijom, gde je dobio instrukcije da on i cela porodica idu u izolaciju, što je i učinio.

"Nekoliko dana posle toga je dobio visoku temperaturu. Otišao je u Dom zdravlja i odatle su ga odvezli na Infektivnu kliniku. Deset dana je imao temperaturu posle čega mu je bilo bolje, nije kašljao. A u nedelju je dobio rezultat da je pozitivan na koronu. Samo nekoliko sati posle toga je završio na respiratoru. Njegova bitka za život je trajala nešto više od 24 sata. Juče ujutro je porodici javljena tužna vest koja ih je ostavila neme od bola", rekao je za “Novosti” član porodice Aćimović.

foto: Privatna arhiva

Ovo je još jedna tužna vest u nizu za sve ljubitelje crno-bele boje nakon vesti o smrti navijača Miše Tumbasa, legendarnog sportskog radnika Radomira Antića, predsednika TS Dušana Grujića, prijatelja Partizana i poznatog menadžera Mihajila Ružića kao i bivšeg fudbalera crno-belih Ranka Borozana.

Podsetimo, u Republici Srbiji je do 15 časova 8. aprila 2020. godine registrovano ukupno 2.666 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 1.135 osoba od kojih je 219 pozitivno. Hospitalizovano je 1.705 pacijenata. Na respiratoru je ukupno 112 pacijenata.

(Kurir sport, Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track