MIŠA TUMBAS SAHRANJEN U TIŠINI ORLOVAČE: Savo Milošević nosio krst, a na njemu šal Partizana
Foto: Starsport©

POSLEDNJE ZBOGOM

MIŠA TUMBAS SAHRANJEN U TIŠINI ORLOVAČE: Savo Milošević nosio krst, a na njemu šal Partizana

Fudbal -

Najverniji, a verovatno i najvoljeniji navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji pod nadimkom Miša Tumbas, sahranjen je danas na "Orlovači".

1 / 4 Foto: Starsport©

Kako je nalagao strog protokol, zbog korona virusa, poslednjem ispraćaju je prisustvovalo desetak osoba, među kojima i ljudi iz Partizana, kluba koji je na sebe preuzeo organizaciju i troškove sahrane.

foto: Starsport©

Ispred crno-belih poslednji pozdrav uputili su trener Savo Milošević, bivši sportski direktor Ivica Iliev i predstavnik kluba Dragan Velanac.

Poslednji pozdrav preminulom Miši uputio je Dragan Đukić, koji se uz Gordanu Milenković brinuo o njemu do poslednjeg dana.

foto: Starsport©

Pošto je na snazi zabrana masovnijeg okupljanja zbog korona virusa, armija navijača koji su obožavali Mišu nije mogla da ga isprati način na koji bi u drugačijem slučaju učinila.

foto: Starsport©

Stoga su se Grobari organizovali i na društvenim mrežama uputili apel svima koji su voleli Mišu da mu poslednju počast odaju večeras u 22 sata paljenjem baklji, upaljača, baterijskih lampi, ko god šta ima u domaćinstvu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track