SUDIJA UEFA KOJI JE UHAPŠEN SA TIJANOM AJFON KAŽE: Pozvani smo na jedan ranč da proslavimo i odazvali smo se pozivu
Foto: EPA/PETER POWELL, Damir Dervišagić

NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME

SUDIJA UEFA KOJI JE UHAPŠEN SA TIJANOM AJFON KAŽE: Pozvani smo na jedan ranč da proslavimo i odazvali smo se pozivu

Fudbal -

Slavko Vinčić, jedan od najboljih evropskih sudija, našao se na spisku uhapšenih u "Aferi Tijana Ajfon" u Bijeljini, a za domaće medije otkrio je kako se našao na tom "skupu".

"Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju", rekao je Vinčić u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

Kako je Mariborčanin rekao, sve što sada traži je razumevanje porodice da ne interpretira situaciju kao što se to plasira u medijima.

foto: AP

Podsetimo, mediji iz Slovenije su preneli da su razgovarali i sa predsednikom Saveza fudbalskih sudija Vladom Šajnom koji je potvrdio da je Vinčić bio na zabavi, ali da je to "splet nesrećnih okolnosti i da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

Slovenački arbitar spada među najcenjenije delioce pravde na Starom kontinentu, što se vidi iz mečeva koje mu je UEFA dodelila. Ove sezone sudio je utakmice Mančester Junajteda, Liverpula, Ajaksa, Mančester sitija i drugih velikana. Takođe je delio pravdu na mečevima reprezentacija.

foto: EPA/PETER POWELL

U akciji "Kristal", MUP Republike Srpske uhapsio je starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon u društvu sa Zlatanom Ćukom iz Bijeljine i još 14 osoba, za koje se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe, koja se bavi međunarodnim švercom droge, prostitucijom i drugim teškim krivičnim delima.

foto: Printscreen/BN Tv

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track