SIN MORA DA BUDE ZVEZDAŠ: Dragana Džajić otkrila sve o odnosu sa Anom Ivanović i odrastanju Džajinog unuka
Foto: Nemanja Nikolić

ona nema dilemu

SIN MORA DA BUDE ZVEZDAŠ: Dragana Džajić otkrila sve o odnosu sa Anom Ivanović i odrastanju Džajinog unuka

Fudbal -

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića, dizajnerka i manekenka Dragana Džajić progovorila je o tome kako ju je osvojio njen suprug Miloš Ivanović, ali i o odnosu sa njegovom sestrom, proslavljenom teniserkom Anom Ivanović.

Dragana za supruga, ali i njegovu porodicu, ima samo reči hvale.

- Ako zanemarimo fizički izgled, moram da kažem da je Miloš jedna veoma nežna duša, dobar čovek. Ima stila, i ja se tu ne mešam. Udala sam se za onog za kog sam želela da se udam. Miloš nije zahtevan, podržava me u svemu. Nas su roditelji slično odgajali - rekla je Dragana i otkrila kako se ona i njen suprug snalaze u ulozi roditelja.

- Snašli smo se odlično, sada je najteže da se dete izvede na pravi put. Mora da bude zvezdaš, potpuno je prirodno i normalno, valjda se Miloš neće ljutiti - rekla je Dragana kroz osmeh, a onda progovorila o odnosu sa sestrom svog supruga, Anom Ivanović.

?

A post shared by Dragana Džajić (@draganaadz) on

- Ana je predivna devojka, oni su jedna predivna porodica. Imamo divan odnos Ana i ja. Davala mi je mnogo saveta i oko trudnoće i oko deteta. Miloš i Ana su veoma vezani - otkrila je Dragana.

Na pitanje o ponovnoj trudnoći rekla je:

- Rano je još govoriti. Kad se to desi, bićemo jako srećni - poručila je Dragana Džajić.

Kurir sport / Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track