KONOBARICA KOJOJ SE KLANJAJU NAVIJAČI LIVERPULA! Kako je zgodna plavuša ukrala srce Klopu i Junajted ZAVILA U CRNO!
Foto: Profimedia

promenila istoriju

KONOBARICA KOJOJ SE KLANJAJU NAVIJAČI LIVERPULA! Kako je zgodna plavuša ukrala srce Klopu i Junajted ZAVILA U CRNO!

Fudbal -

Navijači Liverpula obožavaju Jirgena Klopa, a ništa manje ne vole i njegovu suprugu Ulu Sandrok, koja je pre pet godina imala ključnu ulogu u tome da Nemac umesto na Old Traford dođe na Enfild i umesto Junajteda preuzme fudbalere Redsa.

Tu priču je gostujući na norveškoj TV2 televiziji otkrio bivši defanzivac tima sa "Enfilda", Fil Tompson koji je jednom prilikom intervjuisao Klopa. Nemac je Tompsonu poručio kako je umalo potpisao ugovor sa Junajtedom kada mu je Ula poručila kako smatra da to nije pravi potez, te je Jirgen odustao.

foto: Profimedia

Kada je nemački trener osvojio Ligu šampiona sa Liverpulom, prvo što je rekao bilo je: Uspeli smo, Ula! A ona ga je čekala u masi ljudi u Liverpulu.

Zaljubivši se u Jirgena, Ula se zaljubila i u fudbal i napisala fantastični roman "Tom i magični fudbal" koji je strateg Liverpula opisao na sledeći način: To je kao Hari Poter među fudbalerima, samo što ne leti na svom je..... štapu.

foto: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Jirgen je Ulu Sandrok oženio u decembru 2005, a upoznali su se u Minhenu i posle samo tri dana počeli su da žive zajedno. Na čuvenom okupljanju pivopija, "Oktobarfestu" gde je Ula radila kao konobarica. Sama je odgajala sina radeći i kao dečiji psiholog. Pre nego što se upoznala sa tadašnjim trenerom Majnca, tri godine je radila u Keniji kao učiteljica.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track