GOSPODE, OVA NIJE NORMALNA! Pike otkrio kako je smuvao Šakiru: Poslao joj je glupo pitanje, a onda je usledio ŠOK
Foto: Instagram

GOSPODE, OVA NIJE NORMALNA! Pike otkrio kako je smuvao Šakiru: Poslao joj je glupo pitanje, a onda je usledio ŠOK

Fudbal -

Fudbaler Barselone Đerar Pike i pevačica Šakira žive u skladnom braku u kojem su dobili dvojicu sinova Milana i Sašu, a Pike je nedavno otkrio i kako je osvojio atraktivnu pevačicu.

"Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pesmu 'Waka Waka' pre početka Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi. Tu sam joj zatražio broj. Ona je stigla u Južnu Afriku pre naše selekcije jer je pevala na ceremoniji otvaranja", rekao je prvotimac Barselone.

Family.

Објава коју дели Gerard Piqué (@3gerardpique) дана

Pike se prisetio i koji je bio njegov prvi korak.

"Poslao sam joj poruku s pitanjem 'Kakvo je vreme u Južnoj Africi?', sobzirom da smo trebali i mi uskoro da stignemo tamo. To je glupo pitanje i naravno da sam očekivao odgovor: 'Hladno je, ponesi kaput', seća se Pike.

Međutim ovakav odgovor Šakire nije očekivao.

"Ona je napisala 'roman', sa svim detaljima oko promene temperature iz dana u dan. Pomislio sam 'Gospode, ova nije normalna'. Dopisivali smo se za vreme Prvenstva, ali jedina šansa je opet vidim je bilo finale jer je ona pevala i na ceremoniji zatvaranja. Rekao sam joj da ako je igranje u finalu potrebno da bih je video, onda ćemo da dođemo do finala. I to je bilo drugi put da smo se videli, posle finala Svetskog prvenstva", objasnio je Pike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track