STIGLA NOVA PONUDA ZA SADIKA! Bivši trener Partizana daje 8 miliona evra za napadača crno-belih!
Foto: Starsport©

BOMBA

STIGLA NOVA PONUDA ZA SADIKA! Bivši trener Partizana daje 8 miliona evra za napadača crno-belih!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ovog leta biće hit na transfer tržištu.

Nakon informacije koje pre nekoliko dana pojavila kako najeći fudbalski velikani žele vunderkinda crno-belih Filipa Stevanovića, danas je na adresu u Humsku stigla nova ponuda.

Čak osam miliona evra ruska Lokomotiva spremna je da iskešira za napadača crno-belih Umara Sadika. Nigerijac je očigleno velika želja bivšeg trenera Partizana Marka Nikolića koji je od skoro postao šef struke ruskog velikana.

Nikolić će tako stati u red za Partizanovog gorostasa pošto se još nekoliko klubova već duže vreme interesuje za ovog napadača (Porto, Valensija, Bešiktaš, Šalke...) . Već skoro pola godine najzagriženiji za Sadika je francsuki Lil koji je spreman da iskešira ''samo'' sedam miliona, za šta uprava crno-belih ne želi ni da čuje. Pokušavali su Francuzi svim silama da dođu do Sadika, ali očigledno je da Partizan ne odustaje od minimalne izlazne cifre za napadača koju je još krajem prošle godine postavio šef Milošević, a to je čak 15 mliona evra.

foto: Starsport©

Osim evropskih klubova, jedan tim sa bliskog istoka takođe je zainteresovan za usluge ovog napadača, ali Sadik se i sam izjasnio da iz Partizana može otići samo u neki veći klub i isto tako kako ima želju da igra u nekom evropskom takmičenju.

Ostaje pitanje da li će se crno-beli držati cifre od 15 miliona, s obzirom na celokupnu situaciju prouzrokovanom pandemijom korona virusa. Kada se pogleda na činjenicu kakvu krizu u svetskom sportu je izazvao ovaj virus i koliko fudbalskih velikana je pred finansijskim kolapsom, možda ni ovih osam milona od Lokomotive i nije tako mala svota. Ptanje je samo na koji način razmišlja uprava crno-belih, a taj odgovor dobićemo najverovatnije u narednih nekoliko dana.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track