TAJANSTVENA RUSKINJA JE NAJMOĆNIJA ŽENA U FUDBALU! Čelična dama koja vuče glavne konce u evropskom velikanu ŽELI SRBINA!
Foto: Profimedia

PRAVI TIM SNOVA

TAJANSTVENA RUSKINJA JE NAJMOĆNIJA ŽENA U FUDBALU! Čelična dama koja vuče glavne konce u evropskom velikanu ŽELI SRBINA!

Fudbal -

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić našao se na meti mnogih evropskih velikana nakon odluke predsednika Lacija Klaudija Lotita da susti cenu na Srbina.

Lotito je za transfer sjajnog veznjaka tražio 100 miliona evra, međutim, odlučio je da spusti cenu na 70 miliona i tako je probudio interesovanje klubova.

Pari Sen Žermen je nedavno poslao ponudu, a sada su navodno zainteresovani i Real Madrid, Mančester junajted i Čelsi.

Trenutno najmoćnija žena u svetu fudbala, direktorka Čelsija i desna ruka Romana Abramoviča, Marina Granovskaja, odlučna je u nameri da napravi moćan tim koji će se u velikom stilu vratiti u borbu za trofeje.

Ova tajanstvena Ruskinja ne žali milione. Za sjajnog napadača Tima Vernera iz Lajpciga izdvojila je 60 miliona evra, za Hakima Zijeka iz Ajaksa 40 i ne namerava da se zaustavi. Lampard će dobiti sjajan tim, a Sergej bi mogao da bude deo njega.

foto: Profimedia

Ko je Marina Granovskaja?

Marina Granovskaja već dugo vremena je glavna karika u Čelsiju. Član je Upranog odbora Plavaca, ili preciznije - desna ruka Romana Abramovića.

foto: Profimedia

Njeno imenovanje nije bilo pompezno, ali imajući u vidu njen dosadašnji uticaj na poslovnu imperiju Romana Abramovića, vlasnika ovog fudbalskog kluba, ona je jedna od najmoćnijih osoba na Stamford Bridžu. Marina vuče glavne konce na Stamford Bridžu.

Kada je Roman Abramović odlučio da vrati Žoze Murinja na trenersku poziciju Čelsija, vodeću ulogu u tome odigrala je upravo ova žena. Njena reč bila je ključna i pri angažovanju nekoliko ključnih igrača. Do sada iza scene, njena moć je postala vidljiva za javnost.

Tajanstvena Ruskinja

Kada je imenovana u člana Odbora “Čelsija, na sajt kluba postavljena je njena kraća biografija. Poznato je da je 1997. godine diplomirala na Moskovskom državnom univerzitetu sa najvišim ocenama.

foto: Profimedia

Njen uticaj u naftnoj kompaniji u kojoj se zaposlila po završetku studija je naglo rastao, sve do njene prodaje, kada su joj povrene ostale sfere Abramovičevog poslovnog carstva. Nakon kupovine engleskog kluba ruski milijarder je Marinu Granovskaju doveo na Stamford Bridž.

Skrivanje od očiju javnosti

Ona se baš kao i njen šef vešto krila od očiju javnosti, sve do 2010. godine kada je počela da prisustvuje sastancima Odbora. Nije aktivna ni na društvenim mrežama. Njena Fejsbuk stranica aktivirana je 2007. godine , ali je visoko zaštićena. Tamo samo može da se sazna da je studirala na umetnost, na Fakultetu “1113” , kao i da je uključena u poslovanje “Milhaus Kapitala”, britanske holding komapnije koja je osnovana 2001. godine sa ciljem da upravlja Abramovićevom imovinom. Sedište ove komapnije je sada postavljeno upravo na Stamford Bridž.

foto: Profimedia

Sredila Murinjov povratak 2013. godine

"Gvozdena dama", kako je zovu, zaslužna je za sprovođenje mnogih Romanovih ideja po principu "ja kažem, ti središ", između ostalog, pišu engleski mediji, odigrala je ključnu ulogu da Čelsi vrati Žozea Murinja u junu 2013. godine.

Od kada je Marina Granovskaja došla na Stamford Čelsi kao da je gumicom izbrisao sve pretnje koje nosi finansijski fer-plej. Ono što Marina radi na Stamfordu vredno je divljenja, a da bismo to shvatili potrebni su nam olovka, papir i digitron. Mnogo je nula u pitanju.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track