E TO VAM JE KAO ŽENA BEZ S**SA! Nervozni Miha ponovo BRILJIRAO pred novinarima: USR**A GODINA i pitanja preko ONE STVARI
Foto: Profimedia

u svom stilu

E TO VAM JE KAO ŽENA BEZ S**SA! Nervozni Miha ponovo BRILJIRAO pred novinarima: USR**A GODINA i pitanja preko ONE STVARI

Fudbal -

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović imao je izuzetno zanimljivo obraćanje medijima ped meč sa Parmom.

Mihajlović je na konferenciji za medije bio prilično nervozan i nije čekao novinarska pitanja, jer smatra da ih unapred zna.

Već nakon prvog postavljenog pitanja koje se odnosilo na narednog protivnika, ekipu Parme, Miha je "ispalio" sve što mu je bilo na duši.

"Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja, devet je uvek isto. Voleo bih da pokažete malo više mašte. Zato je i veliki broj odgovora očigledan", kaže Mihajlović i nastavlja:

foto: Profimedia

"Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to prilično usr**a godina, ali deca i porodica su bili dobro. Marijani je sudija? Nemam dobre odnose sa sudjiama iz Rima. Nadam se da će se situacija sa koronavirusom uskoro završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ko vam kaže da je igranje na praznom stadionu kao žena bez s**a, potpuno je u pravu", završio je Miha.

Podsetimo, Mihajlović ne zbog suspenzije neće biti na klupi Bolonje u meču protiv Parme. Meč je na programu danas od 19.30.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Kurir sport/SK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track