UPRAVA PARTIZANA TRLJA RUKE! Stigla nova ponuda u Humsku: Sejduba Suma na meti nekoliko turskih klubova!
Foto: Starsport©

opaaaaa

UPRAVA PARTIZANA TRLJA RUKE! Stigla nova ponuda u Humsku: Sejduba Suma na meti nekoliko turskih klubova!

Fudbal -

Aleksandar Bogdanović, Menadžer fudbalera PartizanaSejdube Sume otrkio je da postoje brojne ponude iz inostranstva za njegovog klijenta.

On je u intervjuu za ''Maxbet sport'' otkrio da telefon ne prestaje da mu zvoni.

– Kako je fudbal krenuo posle pauze zbog pandemije koronavirusa, telefon ne prestaje da zvoni kada je u pitanju Suma. Tačno je vaše pisanje da su Turci najuporniji. Ali, ne zovu samo oni, mog poslovnog partnera Bobana Savića i mene zovu iz Saduijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ne žurimo nigde, prelazni rok tek počinje, daleko je oktobar mesec – rekao je Bogdanović za ,,Maxbet sport“.

foto: Starsport©

Konkretnu ponudu Suma je dobio od Denizlispora.

– Denizli je bio konkretan po pitanju dovođenja Sejdube Sume. Ipak, bilo je to premalo novca i za Partizan i za našeg fudbalera. Drugo, Sejduba Suma ima jak ugovor sa crno-belima, a i dobre uslove. Turci su zainteresovani, jer je Sejduba bio sjajan protiv Malatije u Ligi Evrope. Tu su ga verovatno pribeležili i skati Gectepea.

Partizan bi na Gvinejcu mogao da zaradi veliku sumu novca uprkos njegovih 29 godina.

– Sumi je lepo u Partizanu, voli klub. Da nije tako ne bi produžio ugovor u decembru, napustio bi Humsku kao slobodan igrač. Generalni direktor Miloš Vazura i Ivica Iliev su ispoštovali sve dogovore, Sejduba ih poštuje. Najviše voli Savu Miloševića, verovao je trener crno-belih u njega, šta god da mu kaže Suma će da uradi. Takođe, Partizan je u Sumu dosta novca uložio i po onomo što znam ja, ne bi mogao da ode ispod cene od četiri miliona evra – otkriva Bogdanović.

foto: Starsport©

On je na kraju istakao da njegov klijent nigde ne žuri i da će, ukoliko stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane, Suma tek u tom slučaju napustiti Humsku.

Kurir sport / Maxbet sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track