UDALA SE ZA MILIJARDERA I IMAJU 8 DECE: Upoznajte NEMILOSRDNU TAŠTU Bruklina Bekama! BIJE JE LOŠ GLAS, evo i zašto!
Foto: Instagram

MAJKA NIKOLE PELC

UDALA SE ZA MILIJARDERA I IMAJU 8 DECE: Upoznajte NEMILOSRDNU TAŠTU Bruklina Bekama! BIJE JE LOŠ GLAS, evo i zašto!

Fudbal -

Majka verenice Bruklina Bekama je bivša manekenka Klaudija Pelc.

Ona je treća supruga američkog milijardera Nelsona Pelca sa kojom ima osmoro dece!

Klaudija i Nelson su u braku od 1985. godine, a njena su strast dijamanti i filantropija. Karijeru manekenke je batalila i odlučila da bude domaćica!

Klaudija i njen suprug su vlasnici mega vile u Bedfordu, u državi Njujork, a koja se proteže na 130 hektara. Lično ju je Klaudija sredila po svojim željama.

Ima ogromno privatno jezero i vodopad, jato albino paunova koji šetaju slobodno po imanju, dok unutar kuće imaju i pravo klizalište.

box dye ?

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Veliki su ljubitelji umetnina i imaju pozamašnu kolekciju slika, među kojima su i dela Renoara, Sezana i Degaa.

Ipak, nju bije loš glas!

Važi za osobu koja otpušta zaposlene kada i kako joj se prohte. 2016. godine nemilosrdna Klaudija i njen muž su se našli na sudu kada ih je njihov vozač i šetač pasa Huan Gonzalez tužio jer su mu dali otkaz pošto je, zbog bolesti, uzeo dan bolovanja.

❤️

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Ona je i majka osmoro dece - Bred Pelc (30) poznati je hokejaš, Vilijam (33) je u glumačkim je vodama već duže vreme, a tu su i 17-godišnji blizanci Zahari i Gregori, kao i Metju i Britani koji se ne eksponiraju javno. Najmlađa je Nikola koja će naredne godine stati na ludi kamen sa Bruklinom Bekamom, sinom slavnog engleskog fudbalera.

she's always right by my side ? (under shave on fleek)

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Mlada Nikola s majkom veoma povezana i neretko naziva svojom najboljom prijateljicom, te često deli fotografije na društvenim mrežama uz emotivne komentare upućene mami.

Očigledno je da je Nikola majčina kopija kada je fizički izgled u pitanju, a pošto se šuška da je "zla", nema sumnje da je i karakter povukla na majku.

my best friend

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Novi Pazar se administrativnim putem vratio u Superligu i na novom debiju ima najteži mogući zadatak – od 19.30 gostuje Zvezdi na Marakani. Kvota na Duplu pobedu domaćina (pobeda u prvom i drugom poluvremenu, gledajući ih kao odvojene celine) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Novi Pazar.

(Kruir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track