DOK RONALDO UŽIVA SVETSKU SLAVU, ON GLEDA U PARČE NEBA: Bio je veći talenat od Kristijana, a evo šta mu se desilo
Foto: Profimedia

NIJE USPEO U ŽIVOTU

DOK RONALDO UŽIVA SVETSKU SLAVU, ON GLEDA U PARČE NEBA: Bio je veći talenat od Kristijana, a evo šta mu se desilo

Fudbal -

Poruglaski fudbaler Kristijano Ronaldo uživa svetsku slavu, a njegov sunarodnik, za koga su govorili da je talentovaniji od Ronalda, sada gleda u parče neba.

Nekada velika nada portugalskog fudbala Fabio Paim zbog dilovanja droge završio je u zatvoru.

Paim je bio jedan od najtalentovanijih portugalskih fudbalera. Čak je i slavni Kristijano Ronaldo jednom prilikom izjavio da je bolji od njega.

"Ako mislite da sam ja dobar, sačekajte da vidite Paima", izjavio je Ronaldo kada je stigao iz Sportinga u Mančester junajted.

Ronaldo je danas po mnogima najbolji fudbaler na svetu, a Paim je postao običan diler droge.

Britanski list "San" nedavno je objavio informaciju da su Paim i jedna žena zajedno uhapšeni, pošto im je policija prisluškivala telefone i zaključila da razgovaraju o trgovini drogom. Tokom pretresa kuće u portugalskom Alkoitau zaplenjeno je 12 grama kokaina i automobil marke BMW.

Paim je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Portugala, odigrao je 42 utakmice za mlađe selekcije, ali nikada nije debitovao u A timu.

Ponikao je u Sportingu iz Lisabona. 2008. godine je četiri meseca proveo na pozajmici u Čelsiju, ali nije uspeo da se nametne treneru.

Ostao je u Sportingu do 2010. godine, a zatim se selio po niželigaškim klubovima.

Igrao je i u Kataru, Luksemburgu, na Malti...

"Kada bi mi se danas dogodilo isto, bio bih strpljiviji. U to vreme, što sam imao više slobodnog vremena, više sam se glupirao", priznao je u jednom intervjuu Paim.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track