FILIP STEVANOVIĆ PUNI KASU PARTIZANA? Stigla nova ponuda za vunderkinda iz Humske, I TO KAKVA!
Foto: Beta/Branislav Božić

BISER MOŽDA ODE

FILIP STEVANOVIĆ PUNI KASU PARTIZANA? Stigla nova ponuda za vunderkinda iz Humske, I TO KAKVA!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan ima na stolu ponudu Liona za Filipa Stevanovića i ona iznosi neverovatnih 15.000.000 evra!

Kao i u transferu Strahinje Pavlovića i kluba iz Kneževine, bivši as crno-belih Milonja Đukić je posrednik u ovom poslovanju!

Iz Partizana su prethodnih dana stizale izjave čenika i trenera Sava Miloševića da će biser poput Stevanovića prodati samo ako neko donese ponudu dovoljnu za pokrivanje godišnjeg budžeta kluba. Kako u Humskoj 1 troše oko 13.000.000 evra po sezoni jasno je zašto traže 15.000.000.

Crno-beli imaju još jedan uslov: da Filip Stevanović ostane na pozajmici bar šest meseci, poželjno i godinu dana, kao što je bio slučaj u aranžmanu sa Monakom kad je odlazio Strahinja Pavlović. Zasad se ne zna da li su Francuzi raspoloženi za takav vid saradnje.

foto: @starsport

Ako dođe do transfera, ova dva kluba bi morala da pribegnu modelu poslovanja sa obaveznom pozajmicom, jer je Stevanović maloletan, a UEFA u tom slučaju ima strogo propisana pravila.

To znači da bi se transfer realizovao u tekućem zimskom prelaznom roku, obelodanio tek posle 25. septembra kada Stevanović postaje punoletan, a pitanje je samo da li bi veszista ostao u Humskoj kao pozajmljeni igrač do naredne zime ili, pak, do leta 2021. godine.

Srpski fudbaler je želja Bruna Šejrua. Nekadašnji vezista Lila, Liverpula, Rena i Nanta krajem maja pojačao je rukovodeći kadar Liona, pošto je postao šef odeljenja za pojačanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track