MNOGIMA JE PROMAKAO JEDAN IZUZETNO RUŽAN DETALJ SA BARSINE UTAKMICE: Pogledajte kako je Mesi ponizio sudiju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nesportski potez argentinca

MNOGIMA JE PROMAKAO JEDAN IZUZETNO RUŽAN DETALJ SA BARSINE UTAKMICE: Pogledajte kako je Mesi ponizio sudiju! (VIDEO)

Fudbal -

Najbolji igrač Barselone Lionel Mesi napravio je jedan krajnje nesportski potez nakon meča Lige šampiona protiv Napolija.

Podsetimo, Barsa je izborila plasman u četvrtfinale najjačeg evropskog takmičenja, pošto je u prvoj fazi eliminacija savladala u revanšu Napoli sa 3:1.

Mesi je tokom meča imao dva sukoba sa turskim sudijom Džunejtom Čakirom. Prvi je bio nakon što je Argentincu poništen gol zbog igranja rukom, a drugi jer je sudija dugo odlučivao da li je Kulibali napravio penal na Mesiju. Sudija je iznervirao Argentinca, a ovaj je rešio da mu se "osveti" nakon meča.

Na kraju utakmice Mesi je jasno stavio do znanja svima šta misli o Čakiru, ponizio ga je pred kamerama. Naime, Argentinac se pozdravljao nakon meča sa sagračima i protivničkim fudbalerima, a u jednom trenutku mu je prišao Čakir kako bi ga pozdravio, međutim, Mesi nije želeo da pruži ruku, već je uperio kažiprst u Čakira, dobacio mu nešto i okrenuo leđa.

Ružan, nesportski gest slavnog fudbalskog asa.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja