MOJ ĐIĐI SE USPAVLJUJE UZ SNIMKE SA SUĐENJA MAFIJI! Ilarija otkrila INTIMNE detalje iz kreveta legendarnog Bufona!
Foto: Profimedia

hit

MOJ ĐIĐI SE USPAVLJUJE UZ SNIMKE SA SUĐENJA MAFIJI! Ilarija otkrila INTIMNE detalje iz kreveta legendarnog Bufona!

Fudbal -

Ilarija D'Amiko, sadašnja partnerka legendarnog golmana Đanluiđija Bufona otkriva da Điđi i ona vole da prate politiku i gledaju priče o kriminalu.

Sada je postalo jasni zašto Điđi voli krimi priče.

- Dok sam radila kao novinarka shvatila sam da je reč o jednom ogromnom fudbalskom šampionu, ali nisam poznavala čoveka lično. Osim toga, kad smo se prvi put upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22 godine, a onda je imao svega 18 - kaže Ilarija za Korijere dela Seru.

foto: Profimedia

Njih dvoje zajedno imaju i sina Leopolda Matiju, ali je zanimljivo to što Ilarija kaže da Bufon uredno prati vesti i da mu svakodnevne informacije teško promiču.

- Moj čovek ima veliku strast prema vestima i informaciji, a posebno prema vestima pisanim u zlatno doba novinarstva i od reportera starog kova - kaže Ilarija koja je otkrila i zanimljivu pikanteriju iz kreveta sa čuvenim golmanom.

- Ovih dana se moj Đanluiđi uspavljuje tako što u krevetu stavi slušalice u uši pa zaspi slušajući audio snimke mafijaških suđenja s početka devedesetih godina - rekla je D'Amiko.

foto: AP

Ona je istakla da u dvoumljenju "film ili vesti" dileme zapravo nema jer Ilarija veruje da je upravo ona "zarazila" Bufona željom za informacijama.

- Điđi je moj najveći navijač, sluša i čuje ono što govorim javno, zna ono što osećam i zna šta mi je potrebno, pa podržava moje izbore - rekla je Ilarija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track