Najnovije vesti

MOJ ĐIĐI SE USPAVLJUJE UZ SNIMKE SA SUĐENJA MAFIJI! Ilarija otkrila INTIMNE detalje iz kreveta legendarnog Bufona!
Foto: Profimedia

hit

MOJ ĐIĐI SE USPAVLJUJE UZ SNIMKE SA SUĐENJA MAFIJI! Ilarija otkrila INTIMNE detalje iz kreveta legendarnog Bufona!

Fudbal

Ilarija D'Amiko, sadašnja partnerka legendarnog golmana Đanluiđija Bufona otkriva da Điđi i ona vole da prate politiku i gledaju priče o kriminalu. 

Sada je postalo jasni zašto Điđi voli krimi priče. 

- Dok sam radila kao novinarka shvatila sam da je reč o jednom ogromnom fudbalskom šampionu, ali nisam poznavala čoveka lično. Osim toga, kad smo se prvi put upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22 godine, a onda je imao svega 18 - kaže Ilarija za Korijere dela Seru.

foto: Profimedia

Njih dvoje zajedno imaju i sina Leopolda Matiju, ali je zanimljivo to što Ilarija kaže da Bufon uredno prati vesti i da mu svakodnevne informacije teško promiču.

- Moj čovek ima veliku strast prema vestima i informaciji, a posebno prema vestima pisanim u zlatno doba novinarstva i od reportera starog kova - kaže Ilarija koja je otkrila i zanimljivu pikanteriju iz kreveta sa čuvenim golmanom.

- Ovih dana se moj Đanluiđi uspavljuje tako što u krevetu stavi slušalice u uši pa zaspi slušajući audio snimke mafijaških suđenja s početka devedesetih godina - rekla je D'Amiko.

foto: AP

Ona je istakla da u dvoumljenju "film ili vesti" dileme zapravo nema jer Ilarija veruje da je upravo ona "zarazila" Bufona željom za informacijama.

- Điđi je moj najveći navijač, sluša i čuje ono što govorim javno, zna ono što osećam i zna šta mi je potrebno, pa podržava moje izbore - rekla je Ilarija.

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...