BRAT SLAVNOG FUDBALERA TRAŽI DEVOJKU PREKO OGLASA: Vlasnik noćnog kluba na Ibici je izneo niz bizarnih zahteva!
Foto: Instagram

BRAT SLAVNOG FUDBALERA TRAŽI DEVOJKU PREKO OGLASA: Vlasnik noćnog kluba na Ibici je izneo niz bizarnih zahteva!

Fudbal -

Brat slavnog engleskog fudbalera Garija Linekera i vlasnik noćnog kluba na Ibici, Vejn Lineker objavio je prilično bizaran oglas kojim traži devojku.

Lineker je detaljno opisao šta kandidatkinje trebaju da ispune.

Vejn ima 57 godina i kaže da je njegova porodica odlučila da on treba da nađe devojku.

"Morate da volite starije muškarce, ali samo mene... Morate da budete svetska devojka i starija od 30 godina (ok, 28, 29 može proći), ali ne smete biti mojih godina jer to bi bilo čudno. Morate da volite putovanja, letove poslovnom klasom i boravak u neverojatnim hotelima. Budite spremni da napustite karijeru ili posao ili barem da radite posao koji možete da radite preko laptopa. Leto ćete morati da provedete na Ibici, a zimu u Dubaiju. Dve nedelje oko Božića i Nove godine provodimo u Velikoj Britaniji i Maldivima s porodicom. Deca nisu prihvatljiva, moja su već odrasla. Pas je prihvatljiv, ali trebaće mu putovnica. Morate znati da kuvate jer ja volim kuvanje", započeo je svoj popis želja.

foto: Instagram

Takođe, Lineker je rekao da će prihvatiti samo ljubitelje haus muzike i R&B-a te da neće tolerisati nikakvu tešku rok ili pop muziku. Na Netfliksu trebaju da gledaju samo kriminalističke serije poput "Money Heista".

"Morate biti dovoljno samopouzdani da biste mogli otići na početak reda u noćnim klubovima i prihvatiti stol i besplatna pića od vlasnika kluba. Trebaće vam vozačka dozvola da biste sa mnom delili Bentli i Lamborgini džip", dodao je.

Ostali zahtevi uključuju činjenicu da mora da voli teretanu, zdravu hranu i ima definisano telo. Jedan od uslova je i da nikad nije podelila objavu o izbeljivanju zubi i ne sme da ima profil na stranicama za upoznavanje.

"Poslednja stvar. Vaše poznavanje geografije mora biti dobro jer devojke koje misle da je Linkoln u Velsu nisu zanimljive. Budite inteligentne, ali ne i dosadne. Ako ste zainteresovani i mislite da ispunjavate uslove, javite se", završio je svoj oglas.

Ušao je Čelsi u novu sezonu s velikim ambicijama, s dosta pojačanja, a u prvom kolu je slavio na gostovanju Brajtonu. Da li je ozbiljan kandidat za titulu možda ćemo videti već danas (17.30), kada na Stamford stiže šampion Liverpul. Kvota na keca je 3,00, na iks 3,40, a na dvojku 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Liverpul.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track