FALŠineli! DELIJE OGORČENE: Italijan koji je dao 7 golova za 3 godine šutira penal, a heroj Pavkov nije ni licenciran!
Foto: @starsport

NEUSPEH NA KIPRU

FALŠineli! DELIJE OGORČENE: Italijan koji je dao 7 golova za 3 godine šutira penal, a heroj Pavkov nije ni licenciran!

Fudbal -

Navijači Zvezde ogorčeni zbog činjenice da je njihov ljubimac sklonjen, dok novajlija, koji je dao samo sedam golova za tri godine, šutira penal u Nikoziji

Falšineli ili Falčineli. Ako je suditi po reakciji navijača Crvene zvezde posle debakla u Nikoziji - Falšineli.

Italijan je na terenu proveo poslednjih pola sata bez ikakvog učinka, a onda je postao tragičar. Već po njegovom zaletu moglo se zaključiti da šut sa 11 metara neće završiti gde treba... Naime, Falčineli je usitnio korake pre šuta i potom početnički uputio udarac ka golu Omonije u trećoj rundi penal serije. Lako je Fabijani to odbranio.

Za to vreme - Milan Pavkov nije ni licenciran za mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona?!

- Gde je, bre, Pavkov? Kakav Falčineli, kakvi bakrači... - glasio je samo jedan mnogobrojnih komentara na ovu tematiku. Zvezdaši su bili ogorčeni. Čini se, s pravom.

BROJKE

82 utakmice odigrao Italijan za tri sezone

7 golova postigao u tom periodu

344 meča u karijeri ima Dijego Falčineli

64 gola ima za deset godina profi karijere

Dijego Falčineli postigao je sedam pogodaka od leta 2017. godine! A za to vreme odigrao je više od 80 utakmica. To su činjenice koje, naravno, ne moraju da znače da je reč o lošem igraču, ali da "preko noći" dobije šansu da igra u meču sezone i da šutira penal... Definitivno je jasno da se radi o pogrešnim odlukama.

Jedini napadač, koji je još i u formi - prodat!

Crvena zvezda je neposredno pred meč protiv Omonije prodala Tomanea. Potpuno nelogičan i pogrešan potez ako se zna da crveno-beli nemaju nikakvu zamenu.

Zašto se nije sačekalo još pet dana sa transferom Portuglaca kako bi Stanković imao na raspolaganju bar jednog napadača? Podsećamo, Tomane je golom u Tirani obezbedio Zvezdi plasman u 3. kolo kvalifikacija.

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track