JU, JU, JU... ZBOG NJE SVI GLEDAJU ATLETIKU: Dortmund angažovao zanosnu plavušu Alisu da radi sa fudbalerima (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

JU, JU, JU... ZBOG NJE SVI GLEDAJU ATLETIKU: Dortmund angažovao zanosnu plavušu Alisu da radi sa fudbalerima (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Ako dosad niste bili preterani fan kraljice sportova na dobros te putu da postanete pasionirani navijač i redovan gledalac atletskih događaja.

Tako bar prognoziraju svetski mediji, a razlog je Alika Šmit, devojka od 21 godinu, koju je australijski magazin "Busted coverage" proglasio najseksepilnijom atletičarkom na svetu.

Nemci u njoj vide veliku olimpijsku nadu, specijalista je za "srednje pruge", a kada nije na stazi ili na treningu, veoma je uspešna i kao model. Jasno je i zašto...

Poslednjih dana redovna je na treninzima, pazite sad, Borusije Dortmund jer ju je klub angažovao kao fitnes instruktora, gde fudbalerima pokazuje kako se trči, a zli jezici čak pričaju kako je tu samo da bi ubedila Džejdona Sanča da ostane u klubu i pored odlične ponude Mančester junajteda.

Zajedno sa Tomasom Munijeom, Feliksom Paslakom i Manuelom Akanjijem odradila je seriju vežbi, a zatim pokazala Matsu Humelsu koliko je brza u trci na 400 metara. Nakon što ga je preslišala na stazi, Humels je bez daha prošao kroz cilj i poručio:

- Zaista sam potcenio sve ovo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja