USPEŠNA GENERALKA CRVENO-BELIH U LUČANIMA! Poker Zvezde protiv Mladosti za srećan put u Jermeniju! VIDEO
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

USPEŠNA GENERALKA CRVENO-BELIH U LUČANIMA! Poker Zvezde protiv Mladosti za srećan put u Jermeniju! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Mladost sa 4:0, u devetom kolu Super lige Srbije.

1 / 8 Foto: Starsport

Zvezda je ostvarila i devetu pobedu na početku sezone srpskog prvenstva.

Mladost ima 16 bodova i zauzima sedmo mesto na tabeli.

TOK MEČA:

Kraj meča!

82. minut - Domaći pokazali zube. Zvezdini fudbaleri se opustili, Lučani ređaju šansu za šansom.

70. minut - GOOOOOOL! Zvezda je uvećala prednost posle prekida koji je izveo Kanga, a autogolom igrača domaćih.

64. minut - Ben je ušao u igru umestu Kataia!

Utakmica je prekinuta zbog bakljade i vatrometa navijača Zvezde koji su priredili spektakl izvan stadiona u Lučanima.

58. minut - Sjajan šut Gavrića koji brani Zečević.

56. minut - GOOOOOOOL! Treći pogodak Falćinelija u dresu Zvezde posle asistencije Kange koji je pre nekoliko minuta ušao u igru.

54. minut - GOOOOOOOL! Pogodio je Katai! Centrirao je Ivanić, ''opalio'' Falćinelili, odbranio Zečević i lopta se odbila do Kataia koji je pogodio nebranjeni deo mreže.

Počeo je drugi deo igre.

Završen je prvi deo igre.

Prvo poluvreme produženo je za jedan minut.

45. minut - Probao je Gavrić iz velike udaljenosti, ali previše ambiciozno.

39. minut - Probio je Ivanić, ubacio na drugu stranu gde se našao Gajić koji je probao iz prve, ali sa linije loptu izbija Radivojević.

37. minut - GOOOOOL - Pogodio je Gavrić iz peterca na asistenciju Nikolića koji mu je dodao po zemlji ''na tacnu''.

35. minut - Probao je Katai iz prekida da pronađe nekoga u petercu domaćih, ali lopta je prošla tik pored leve stative Mladosti i nikoga nije zakačila.

27. minut - Probao je Falćineli sa 20 metara od gola domaćih, ali bez uspeha.

20. minut - Dobar napad Mladosti, ali Radivojević ne stiže da na vreme da uputi centaršut! Lopta je na kraju otišla u gol aut.

16. minut - Centrirao je Ivanić, probao Gajić glavom, ali nije najbolje zahvatio loptu.

8.minut - Slobodan uadarc za Crvenu zvezdu, ali loše je Katai centrirao. Zatim je Gavrić "tukao" iz daljine, nema promene rezultata!

5. minut - Prvi pokušaj Zvezde na meču. Probao je Nikolić sa više od 25 metara, ali lopta ide daleko preko prečke!

1. minut - Utakmica je počela!

SASTAVI:

MLADOST: Zečević, L. Jovanović, Krajišnik, Radivojević, Babić, Mićević, Cvetković, Ješić, P. Jovanović, Bojović, Šatara.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Pankov, Degenek, Rodić, Petrović, Nikolić, Ivanić, Gavrić, Katai, Falčineli.

Oba tima su sezonu započela u skladu sa ambicijama i kvalitetom, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu za bodove.

Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone imali maksimalan učinak, sa osam ostvarenih pobeda, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 6:0.

Ekipu Mladosti će u ovom i narednom susretu, tačnije do reprezentativne pauze, sa klupe predvoditi sportski direktor Neško Milovanović. On će na tom mestu zameniti Gorana Stanića, dosadašnjeg šefa struke Lučanaca, koji je pronašao inostrani angažman. To ne bi trebalo da predstavlja veliki problem za ekipu Mladosti, jer je Milovanović dugo godina bio šef stručnog štaba superligaša iz Lučana, pre prelaska na dužnost sportskog direktora.

Pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih, Nenad Milijaš, ističe da očekuje da fudbaleri Mladost sa mnogo motiva uđu u ovaj susret, ali da misli da njegov tim neće imati problema da stigne do nove pobede:

’’Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da neće biti lako, ali postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim koncentrisani smo samo na sutrašnji meč i verujem da ćemo uspeti da pobedimo. Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo. Oni će imati veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ako uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu.’’

Derbi susret 9.kola između Mladosti i Crvene zvezde igra se u subotu sa početkom u 18 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track