KAMERA ZABELEŽILA GNUSAN POTEZ ZVEZDE ŠALKEA: Zgrozićete se kada budete videli šta je uradio protivniku! BRUKA I SRAMOTA (VIDEO)
Foto: Tviter/Printskrin

UŽAS

KAMERA ZABELEŽILA GNUSAN POTEZ ZVEZDE ŠALKEA: Zgrozićete se kada budete videli šta je uradio protivniku! BRUKA I SRAMOTA (VIDEO)

Fudbal -

Potez jednog od najboljih igrača nemačkog Šalkea zaprepastio je svetsku fudbalsku javnost.

Nakon katastrofe protiv Bajerna (8:0), fudbaleri Šalkea doživeli su još jedan izuztetno težak poraz u Bundesligi. Oni su u drugom kolu ubedljivo poraženi od ekipe Verdera (1:3), a meč je obeležio sraman incident štopera Šalkea Ozana Kabaka.

Kabak je u 28. minutu utakmice prvo brutalno srušio protivničkog fudbalra Ludviga Augustinsona, međutim, ni to mu nije dovoljno... Dok se neserećni fudbaler prevrtao po terenu od bolova, Kabak mu je prišao i pljunuo ga!

Sudija nije video šta je fudbaler Šalkea uradio, ali pravda je do kraja meča zadovoljena pošto je zbog grubih prekršaja u nastavku zaradio crveni karton.

Ipak, kamera je sve zabeležila i nema sumnje da će fudbaler biti ozbiljno sankcionisan.

"To je čist crveni karton, ali pre svega uradio je nešto što ne sme da se dogodi na fudbalskom terenu", rekao je nakon meča trener Verdera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track