IBRAHIMOVIĆ REŠIO DERBI: Kolarov i Inter osetili moć Milana (VIDEO)
Foto: Profimedia

Serija A

IBRAHIMOVIĆ REŠIO DERBI: Kolarov i Inter osetili moć Milana (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Milana slavili su protiv Intera u 225. derbiju dela Madonina 2:1 (2:1), koji je igran u okviru 4. kola italijanske Serije A.

Zlatan Ibrahimović je na sjajan načiun obeležio povratak na teren posle pobede nad koronavirusom.

Kolarov je pokušao da zaustavi Ibrahimovića koji je nezadrživo grabio ka kaznenom prostoru, a na ulasku u šesnaest metara, Ibra zastaje, pravi iskusnu varku na koju naseda Kolarov i za sudiju nije bilo dileme - jedanaesterac za Milan. Ibrahimović ga je i izveo, Handanović je odbranio, ali lopta se opet odbila do Ibre koji ovoga puta ne greši.

Samo tri minuta kasnije, mreža Handanovića se opet zatresla i opet je Ibrahimović strelac. Ovoga puta Leao je probio po levoj strani, odlično centrirao u kazneni prostor za Ibrahimovića, a ovaj u svom stilu šalje neodbranjiv šut u mrežu.

Lukaku je u 29, minutu smanjio zaostatak u režiji Kolarova i Perišića, a imao i priliku da Inter potpuno vrati u meč.

U ekipi Milana je u drugom poluvremenu igrao i Rade Krunić, a posebno zanimljiv detalj, desio se u 73. minutu, kada su svi u Interu skočili jer je dosuđeni jedanaesterac posništen posle gledanja VAR-a, kada je uočen ofsajd.

Posle četiri kola Milan je prvi sa maksimalnim brojem bodova, dok Inter ima pet bodova manje.

U drugom meču odigranom u istom terminu, Sampdorija je ubedljivo savladala Lacio sa 3:0, golovima Kvaljarele, Auđela i Damsgarda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track