SPAVAO SA 400 ŽENA, ORGIJAO SA SAIGRAČIMA I ZARADIO 22 CRVENA KARTONA: Najveći trofej mu je osvajanje misice za pola litre piva!
Foto: Tviter

NAJLUĐI FUDBALER PREMIJER LIGE

SPAVAO SA 400 ŽENA, ORGIJAO SA SAIGRAČIMA I ZARADIO 22 CRVENA KARTONA: Najveći trofej mu je osvajanje misice za pola litre piva!

Fudbal -

Bivši fudbaler Čelsija i Birmingema, Roj Mekdonald, definitivno je jedan od najluđih igrača koji su ikada kročili na fudbalski teren.

Ovaj kontroverzni fudbaler u karijeri je zaradio rekordna 22 crvena kartona, a bio je izuzetno aktivan i na terenu i van njega.

"Najluđi fudbaler koji je zabijao i na terenu i van njega", tako su engleski mediji opisali Roja, koji danas ima 62 godine.

Za 18 godina karijere Roj je odigrao 650 utakmica, postigao je 150 golova i sakupio čak 22 crvena kartona.

Bio je izuzetno aktivan i van terena. U svojoj autobiografiji je otkrio da je imao 400 seksualnih partnera, priznao je da je voleo da orgija sa saigračima i da mu polno prenosive bolesti nisu bile strane.

Njegov moto je bio: Pobedi ili izgubi, al popij svejedno!

Kao svoj najveći trofej ističe osvajanje misice Velike Britanije Kristine Houghton, a hvalio se da ju je osvojio sa "pola litra piva i jednom funtom". Često je vozio automobil mrtav pijan, ali na njegovu sreću nikada nije doživeo nesreću. Jednom prilikom mu je oduzeta dozvola na 30 meseci.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track