NINKOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Završio sa blagim potresom mozga, polomljenim prednjim zubima i posekotinom na jeziku! UZNEMIRUJUĆE
Foto: Starsport

UŽAS

NINKOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Završio sa blagim potresom mozga, polomljenim prednjim zubima i posekotinom na jeziku! UZNEMIRUJUĆE

Fudbal -

Nikola Ninković otpušten na kućno lečenje.

Bivši fudbaler Partizana juče oko 16 časova doživeo je tešku saobraćajku na putu ka Zagrebu nakon što se ''zakucao'' u nepropisno parkirani kamion. Ninković je zbog teških povreda glave prebačen u najbližu bolnicu u Sisku, a u večernjim časovima pušten je na kućno lečenje.

- Nikola je vikend proveo u Srbiji i vraćao se u Italiju. Ispatili smo ga oko pola dva, a posle četiri popodne javio je bratu Nemanji da je imao udes. Bio je svestan, policija je obavila uviđaj, a on je smešten u bolnicu. Sve vreme, od juče smo u kontaktu sa lekarima i zahvalni smo im za sve što su preduzeli. Nikola će ostati u Beogrdu nekoliko dana, pošto mu je savetovano da miruje - kaže Ninkovićev otac u izjavi za Telegraf.

foto: Privatna Arhiva

Na prijemu lekari su konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni jastuk.

Lekari su sumnjali na teške povrede glave, kojih srećom nije bilo. Jutros je ponovljeno snimanje i ispostavilo se da je Ninković sasvim dobro prošao, samo sa lakšim povredama glave, pa je večeras pušten na kućno lečenje.

Sliku sa mesta nesreće možete pogledati OVDE.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track