OVO JE BAŠ BOLELO! SUROVA PROVOKACIJA BARSE - RONALDO ĆE ODLEPITI Katalonci srušili Juve, pa žestoko pecnuli Portugalca na Tviteru
Foto: EPA Mike Nelson, AP Joan Monfort

auuu

OVO JE BAŠ BOLELO! SUROVA PROVOKACIJA BARSE - RONALDO ĆE ODLEPITI Katalonci srušili Juve, pa žestoko pecnuli Portugalca na Tviteru

Fudbal -

Barselona je jednom objavom na Tviteru izazvala burne reakcije ljubitelja fudbala širom sveta

Katalonci u u sredu savladali na gostovanju Juventus rezultatom 2:O u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Zvezda večeri bio je Argentinac Lionel Mesi, koji je asistirao Dembeleu kod prvog gola, a zatim u finišu utakmice sa bele tačke postavio konačan rezultat.

Najveća zvezda Juventusa, Portugalac Kristijano Ronaldo, propustio je ovaj meč jer je i dalje pozitivan na virus korona, pa ljubitelji fudbala nisu imali priliku da posle dužeg vremena prate direktan okršaj po mnogima najboljih fudbalera u istoriji.

Kada je saznao da je ponovo pozitivan i da neće moći da pomogne saigračima u meču protiv Barse Ronaldo je bio razočaran i besan, a nova objava Barselone na Tviteru dodatno će ga iznervirati.

Katalonci su nakon meča žestoko "pecnuli" Italijane i njihovu najveću zvezdu Kristijana Ronalda.

Naime, objavili su sliku Mesija uz opis:

"Drago nam je da je Juventus imao priliku da na svom terenu gleda GOAT-a", aludirajući da je Mesi najbolji igrač svih vremena.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji. Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track