Najnovije vesti

NAKON MARADONINE SMRTI OTKRIVENA NAJVEĆA FUDBALSKA TAJNA: Erik Klepton je želeo da pomogne slavnom Argentincu da promeni život!
Foto: Profimedia, AP

obećali mu da dok je živ niko neće znati

NAKON MARADONINE SMRTI OTKRIVENA NAJVEĆA FUDBALSKA TAJNA: Erik Klepton je želeo da pomogne slavnom Argentincu da promeni život!

Fudbal

Nakon smrti Dijege Maradone neke tajne iz njegovog života ugledale su svetlost dana.

Naime objavljena je priča koja se držala u najvećoj tajnosti.,

Legendarni britanski muzičar Erik Klepton ponudio je svojevremeno Argentincu da se na Karibima leči od zavisnosti od narkotika

Do svega je preko izvesne Brazilke Nidie  koja je došla u London da studira engleski jezik. Volela je fudbal i bila je čistačica, ali i jedina spona Erika Kleptona sa izvorom koji je saznao za ovu priču.

Maradona je došao na Kubu kako bi se izlečio pošto mu se zdravstveno stanje pogoršavalo iz dana u dan i zvučao je veoma loše.

Ništa nije bilo lako tih dana na Kubi, Dijegovi prijatelji su se smenjivali u posetama, a došlo je i loše društvo koje je napravilo situaciju još gorom

foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH

Menadžer Maradone Giljermo Kopola je u skrivenim porukama rekao izvoru da su svi tamo prisluškivani i praćeni, a da predsednik Kube Fidel Kastro nije zainteresovan za čitavu situaciju.

Dva novinara su, nakon interesovanja Kleptona, uspela da povežu Maradonu sa muzičkom zvezdom koja je bila spreman da mu sredi lečenje u najboljoj klinici na Karibima.

Kompromis je usledio - sve će se držati u tajnosti. Neće se pisati o tome dok je Dijego živ.

Bolnica na Karibima biće spas za Dijega, mislio je Klepton ali i novinari koji su ih povezali.

Tamo je bila oaza mira, mesto  gde će zauvek završiti sa porocima  i promeniti mu život

Klepton je na Karibima, tačnije na ostrvo Antigva osnovao "Crossroad Centar" još 1988. godine upravo u takve svrhe, te je obećao da Maradona neće platiti ni penija za tretman.

Proces bi se odvijao u 12 koraka u raju koji će ga odvojiti od svega štetnoga po njegovo zdravlje.

Klepton je tada otišao u Japan gde je održao koncert dok je Maradona još uvek bio na Kubi gde je svakodnevno menjao raspoloženje i brojeve telefona.

Nakon mnogo problema  njih dvojica su se konačno čula, a prevodilac je bio spreman.

foto: Beta

Gitarista mu je rekao koliko ga poštuje i izneo mu ponudu. Svi su prihvatili aranžman, Maradona je obećao da će otići na lečenje što je obradovalo sve dobronamerne ljude oko njega uključujući i menadžera Kopolu.

Videlo se svetlo na kraju tunela.

 Međutim Dijego  nikada nije došao na odredište, ostao je na Kubi.

Klepton nije uspeo u nameri da ga odvuče od loših stvari.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...