OTKRIVENO ŠTA JE SUDIJA ZAPISAO POŠTO JE KAZNIO MESIJA ZBOG MARADONE: Zbog OVIH REČI Lahoza u Španiji nazvali ludakom!
Foto: Profimedia

kakav car

OTKRIVENO ŠTA JE SUDIJA ZAPISAO POŠTO JE KAZNIO MESIJA ZBOG MARADONE: Zbog OVIH REČI Lahoza u Španiji nazvali ludakom!

Fudbal -

Lionel Mesi je gol protiv Osasune u 11. kolu La lige proslavio tako što je skinuo dres Barselone i ostau u dresu sa brojem 10 ekipe Njuvels Old Bojsa.

Bio je to simpatičan gest u čast Dijega Maradone, jer su obojica nosili dres ovog kluba. Mesi je ponikao u timu iz rodnog Rosarija, gde je boravio od šeste do 13. godine i odlaska u Barselonu, dok je slavni Dijego pred kraj karijere obukao crno-crveni dres.

Iako je javnost sa simpatijama dočekala gest Mesija, to se očigledno nije svidelo glavnom sudiji meča Mateu Lahozu. Lahoz je Mesija "častio" žutim kartonom zbog nesportskog ponašanja. Lahoz jeste postupio po pravilima, ali su mu mnogi zamerili to što nije pokazao malo fleksibilnosti.

Španski mediji su dan kasnije objavili zapisnik sa utakmice, odnosno šta je Lahoz u obrazloženju napisao.

"U 73. minutu utakmice igrač s brojem 10 Mesi Kućitini Lionel Andres dobio je žuti karton zbog sledećeg razloga: Zbog skidanja dresa nakon što je postigao gol kako bi pokazao novu majicu ekipe Njuvels Old Bojs s brojem 10 na leđima. Takav dres Njuvels Old Bojs nosili su u sezoni 1993/1994."

Lahoz je zbog ovog detaljnog poteza nazvan "frikom", a dodaje se da mu ovo nije prvi put da "briljira" u opisu situacija sa utakmica koje sudi.

Barselona je izborila plasman u osminu finala, a večeras (21.00) će u Budimpešti imati priliku da ponovo pokaže snagu u Ligi šampiona jer je Ferencvaroš objektivno mnogo slabiji. A kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Barselona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track