OTKRIVENA MRAČNA TAJNA IZ SVLAČIONICE JUVENTUSA: Ronaldo sam odlučio da ne igra utakmicu! Navijači u šoku!
Foto: Profimedia

pirlo pogubio konce

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA IZ SVLAČIONICE JUVENTUSA: Ronaldo sam odlučio da ne igra utakmicu! Navijači u šoku!

Fudbal -

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo sam je doneo odluku da ne igra meč protiv Beneventa, u kome je njegov tim osvojio samo bod (1:1).

Čuveni italijanski list "Corriere della Sera" otkriva da u Juventusovoj svlačionici postoji veliki problem u komunikaciji između trenera Andree Pirla i nekih igrača i da je Ronaldo sam doneo odluku da ne igra protiv Beneventa u Seriji A.

Isti list navodi da je Pirlo pogubio konce na terenu, da se mnogi igrači žale da ne znaju šta se tačno od njih traži i da je organizacija katastrofalna.

Ronaldo je navodno odlučio da od prvog minuta igra meč Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, iako je Stara dama već obezbedila plasman u narednu fazu, a protiv Beneventa je samoinicijativno odmarao.

Taj kiks skupo je koštao Juve. Tim iz Torina sada sa nalazi na četvrtom mestu u Seriji A i ima čak šest bodova manje od vodećeg Milana.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track