OZIL NAPRAVIO SKANDAL! Nemac napustio Arsenal i ALBANSKIM ORLOM razbesneo SRBE: Poludeli i Englezi, jedna REČ im bode oči! FOTO

NOVA PROVOKACIJA

OZIL NAPRAVIO SKANDAL! Nemac napustio Arsenal i ALBANSKIM ORLOM razbesneo SRBE: Poludeli i Englezi, jedna REČ im bode oči! FOTO

Fudbal -

Mesut Ozil je nakon prave španske sapunice napustio Arsenal i prešao u turski Fenerbahče

Nemački fudbaler, turskog porekla prethodnih godinu dana maltene uopšte nije igrao, a primao ogromnu platu, ne želevši da napusti klub pre isteka ugovora juna 2021 godine.

Ipak željan igre, a verovatno i debelo plaćen rešio je da napusti Arsenal i pređe u klub za koji navija od detinjstva turski Fenerbahče i polako karijeru privede kraju.

Njegov bivši saigrač iz redova "tobdžija", ali i reprezentacije Nemačke, Škodran Mustafi se oprostio od Ozila na način koji je podigao veliku prašinu.

Mustafi, koji je poreklom Albanac iz Makedonije, Ozila je ispratio fotografijom na kojima obojica drže rukama sklopljen simbol orla i sledećom porukom:

"Brate, bio si jedan od najnesebičnijih igrača sa kojima sam delio svlačionicu, na terenu i van njega. Uvek ćeš biti zapamćen kao kralj asistencija. Nažalost, mi kao tim nismo mogli da asistiramo tebi kada ti je to bilo najpotrebnije", napisao je Mustafi.

Objava Škodrana Mustafija naišla je na žestoke kritike u Engleskoj zbog dela "najnesebičniji", pošto je Mesut Ozil jedini koji je u Arsenalu odbio smanjenje plate u iznosu od 20 posto zbog pandemije korona virusa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track