PRINC OD MONAKA U DETINJSTVU NIJE SKIDAO DRES PARTIZANA: Dačić ispričao HIT anegdotu i otkrio šta Albert misli o Zvezdi! VIDEO
Foto: screenshot Pink tv

crno-bela ljubav

PRINC OD MONAKA U DETINJSTVU NIJE SKIDAO DRES PARTIZANA: Dačić ispričao HIT anegdotu i otkrio šta Albert misli o Zvezdi! VIDEO

Fudbal -

Gost nove epizode emisije Ognjena Amidžića na televiziji Pink bio je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, zajedno sa nekoliko glumaca.

Dačić je tokom emisije prepričavao anegdote iz vremena dok je još bio ministar spoljnih poslova Srbije, a jedna je bila posebno zanimljiva gledaocima, ali i navijačima Partizana.. Reč je o poseti princa Alberta od Monaka Srbiji, kada je njegov domaćin bio upravo Ivica Dačić koji mu je tada na poklon dao dres Partizana.

Na pitanje voditelja kako je došlo do toga Dačić je dao kratko objašnjenje, uz priloženu fotofrafiju kao dokaz.

- On je bio nedavno u posti našoj zemlji i rekao mi je tada, kao njegovom domaćinu, da je kao mali dobio dres Partizana nakon jednog gostovanja crno-belih u Monaku i da je tokom čitavog detinjstva nosio taj dres, na fizičkom i dok je igrao fudbal. Bio je veoma presrećan zbog poklona jer se tako prisetio svoje mladosti - ispričao je Dačić i dodao:

- Pitao sam ga da li je čuo za Zvezdu, rekao mi je da nikada nije čuo za taj klub - zaključio je kroz osmeh predsednik Skupštine Srbije.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track