FUDBAL U PUNOM JEKU: Ovaj vikend drugačiji je od prethodnih, a evo i zašto
Foto: EPA-EFE/Phil Noble

FUDBAL U PUNOM JEKU: Ovaj vikend drugačiji je od prethodnih, a evo i zašto

Fudbal -

Fudbalski dani uživanja su pred nama!

Subota rezervisana za italijanski okršaj Milana i Atalante, dok nedelju čuvamo za veliki engleski derbi. Junajted i Liverpul su nas nedavno u Premijer ligi razočarali, a nadamo se da će sutra u okviru FA Kupu opravdati sve epitete koje nosi jedna od najvećih utakmica u Evropi.

Do tada, važno je da znate da odmah OVDE možete da preuzmete NAJVEĆI SPORTSKI BONUS NA SVETU – 1.500 DINARA za online klađenje.

Dakle, JEDAN KLIK i poklon keš odmah je spreman za korišćenje.

Osim toga, bukmejkeri vam garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku, što je odlična prilika da se upravo oni nađu na vašim tiketima.

Uz to, podsećamo da vas OVDE čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

A sada, klađenje može da počne...

SAUTEMPTON – ARSENAL, DVOJKA 2.40

(Subota, 13:15)

Ovog puta uživaćemo i u engleskom fudbalu. Ne, ne igraju samo Mančester junajted, Siti i Liverpul. Fokus je na Sautemptonu i Arsenalu, koji će odmeriti snage u okviru FA Kupa.

Sautempton dočekuje “tobdžije” na krilima nedavne pobede nad Liverpulom, ali od stare slave se ne živi. Ukoliko žele dalje moraće da savladaju “naelektrisane” fudbalere Arsenala, koji su svakako željni dokazivanja i boljih rezultata.

U Premijer ligi im ne ide, pa će sasvim sigurno dati sve od sebe da se domognu makar ovog trofeja.

MILAN – ATALANTA, DVOJKA 2.45

(Subota, 18:00)

Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić? Tu su obojica i nema sumnje da će voditi Milan ka novim uspesima i pobedama. Gledaćemo ih i protiv Atalante u 19. kolu Serije A.

Čini se da italijanski šampionat odavno ovako nije bio uzbudljiv. Juventus, koji brani titulu, će po svoj prilici biti svrgnut sa trona, a jedan od glavnih kandidata je upravo Milan. Njihova serija na kratko je prekinuta u Kupu, pošto su poraženi od Torina, ali to je ujedno verovatno i jedini poraz koji im se može zameriti

Naredna prepreka je Atalanta, koja se konačno “probudila” i počela da liči na onu staru ekipu, koja nas je prethodne sezone oduševljavala.

Sudeći po prethodnim duelima, rekli bismo da nema razloga da očekujemo goleadu, ali setimo se samo onog duela iz 2019. godine kada je Atalanta slavila sa 5:0…

Ipak, ovo je sada neki novi Milan.

VERONA – NAPOLI, DVOJKA 1.80

(Nedelja 15:00)

Napoli je praktično posustao u trci za titulu šampiona, ali daleko od toga da će se predati. Upravo je Verona dobra prilika da dođu do nova tri boda i možda približe prvom mestu na tabeli, ukoliko lider kiksne.

O formi Napolija je zaista teško reći bilo šta. Poraz od Juventusa nije iznenađenje, ali blistavi momenat protiv Fiorentine je samo na kratko skrenuo pažnju sa lošijih rezultata.

Ako sudimo po međusobnim duelima, Napoli jeste favorit. Verona je poslednji put pobedila 2015. godine.

MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL, KEC 2.65

(Nedelja, 18:00)

Da pre samo nekoliko dana nismo gledali utakmicu između ova dva rivala, rekli bismo da bi ovo bio najzanimljiviji duel, ali… Junajted i Liverpul su odmerili snage u Premijer ligi i malo razočarali.

Taj rezultat (0:0) neće moći da prođe u FA Kupu, pa ostaje da vidimo ko će smisliti bolju taktiku – Jirgen Klop ili Ole Gunar Solskjer.

Ono to “redse” može da raduje jesu lepe vesti o stanju kolena Virdžila Van Dajka, dok su “đavoli” s druge strane srećni što je Pol Pogba konačno zaigrao u prepoznatljivom stilu.

Rivalstvo ova dva kluba traje nekoliko decenija i svakako je jedan od najbitnijih i najboljih duela u engleskom fudbalu. Da li je u pitanju Premijer liga, FA Ku ili bilo koje drugo takmičenje – uopšte nije bitno.

Sada ostaje da vidimo da li će jedan od dvojice stručnjaka imati dovoljno hrabrosti da zaigra napadački fudbal i pokaže sav kvalitet koji svakako obe ekipe poseduju.

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

(Promo - tekst / Foto: EPA-EFE/Phil Noble)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track