ITALIJANI ŽESTOKO IZVREĐALI CRVENU ZVEZDU: Nedorasli su za Milan, skroman je to tim, ovde bi mogli da igraju u Seriji B!
Foto: Starsport

POTCENJIVANJE

ITALIJANI ŽESTOKO IZVREĐALI CRVENU ZVEZDU: Nedorasli su za Milan, skroman je to tim, ovde bi mogli da igraju u Seriji B!

Fudbal -

Novinar Roberto Palmeiro, dali iz straha, ili ko zna čega, pokušao da ohrabri pristalivce "roso-nera"

Iz Milana za Kurir - Aleksandar Radonić

Revanš utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Milana i Crvene zvezde ozbiljno je shvaćena među pristalima "roso-nera". Očigledno je da među Italijanima vlada određena bojazan za ishod ovog meča. Jer, kako onda drugačije shvatiti krajnje uvredljiv i potcenjivački tekst, koji je izašao na portalu milanpress.it.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

To je stav autora ovog teksta Roberta Palmeira koji doslovce kaže:

"Teško je i Zlatan mora da počne da igra, da počne utakmicu. U poslednjih nekoliko nedelja više se govori o tome kakav je Ibrahimović šoumen, a ne kakav je Ibrahimović fudbaler. Milan je na zabrinjavajućem putu, posle dva poraza u Seriji A i remija u Ligi Evrope protiv beogradske Crvene zvezde. A, to je, uz dužno poštovanje prema Srbima, ekipa ekvivalentna skromnom timu naše Serije B."

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Kako će ove potcenjivačke reči italijanskog novinara uticati na fudbalere Crvene zvezde, možemo samo da pretpostavimo. Nadamo se da će u njima proraditi onaj dobro poznati srpski inat, ali i hladna glava, jer krv ne sme da bude vrela u ovakvim mečevima. Treba biti koncentrisan 90, ako treba i više od 120 minuta, jer je ulog stvarno velik - prolazak u osminu finala Lige Evrope.

Pre će Arsenal do Lige šampiona kroz Ligu Evrope nego kroz Premijer ligu. Pobeda Tobdžija uplatu množi sa 1,82. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Arsenal – Benfika.

Kurir sport/www.milanpress.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track