FRKA U MILANU! Italijani na sve načine pokušavaju da POREMETE Zvezdu: Našli neverovatan način da UDARE na Stankovića!
Foto: Starsport©

IGRE VAN TERENA

FRKA U MILANU! Italijani na sve načine pokušavaju da POREMETE Zvezdu: Našli neverovatan način da UDARE na Stankovića!

Fudbal -

Navijači Intera nisu zaboravili Dejana Stankovića dugodišnjeg igrača ovog kluba, koji je bio deo čuvene generacije, koja se okitila "tripletom" 2010 godine.

Oni su trenera Zvezde iznenadili pesmom i pirotehnikom ispred hotela gde su crveno-beli smešteni u sredu uveče.

O tome su naširoko izvešatvali i italijanski mediji , a deo medija naklonjen Milanu, ljutom rivalu Intera u tom susretu video je samo jednu stvar, kršenje kovid prototokla od strane Stankovića.

Mediji poput "milannews.it" i "sempremilan.com" čak idu dotle da pozivaju UEFA da raguje i pokrene postupak protiv Stankovića jer je prekršio stroge propise koji nalažu članovima jednog tima na gostovanjima, da ne smeju da izlaze iz objekta u kom su odseli, osim kada idu na trening i utakmicu.

U pomenutim tekstovima navodi se i to da osim toga što je samim izlaskom iz hotela u masu navijača Stanković već prekršio protokole, na teret mu se stavlja i to da je sve vreme bio bez maske. Kao i većina okupljenih navijača.

"Da je samo imao masku ne bi se od svega ovog pravilo pitanje, ali ovako, bez ikakve zaštite jasno je da je rizik postojao", navodi se u pomenutom tekstu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track