VOJVODINA POKREĆE POSTUPAK PROTIV NENADA LALATOVIĆA: Novosadski klub se ograđuje od svog trenera! (FOTO)
Foto: Starsport©

FUDBAL

VOJVODINA POKREĆE POSTUPAK PROTIV NENADA LALATOVIĆA: Novosadski klub se ograđuje od svog trenera! (FOTO)

Fudbal -

Čelnici Vojvodine odlučili su da pokrenu disciplinski postupak protiv svog trenera Nenada Lalatovića zbog komentarisanja sudijskih odluka!

Lalatović je nedavno istakao da je njegov tim oštećen i da su im uzeta četiri boda - ali da se neće žaliti, da bi u međuvremenu izjavu javnosti dao prvi čovek Novosađanja Dragoljub Samardžić.

"Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova", rekao je Samardžić, prenosi "Sportski žurnal", i dodao:

"Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba", ističe se.

FK Vojvodina
foto: fkvojvodina.rs

Barsa ne blista, Sevilja je u prvenstvu vezala šest pobeda, ali... Opet je Barsa! Blagi favorit i danas (16.15) sa kvotom 2,45, ko veruje u iznenađenje Sevilje mogao bi da ulog duplira sa 2,90. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionice za meč Sevilja – Barselona.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track