Najnovije vesti

VUČIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Rekao bih mu mnogo više, narodu ću prepustiti da sve vidi i proceni
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

reakcija PREDSEDNIKA SRBIJE

VUČIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Rekao bih mu mnogo više, narodu ću prepustiti da sve vidi i proceni

Fudbal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je nekadašnjem potpredsedniku Fudbalskog kluba Partizan Vladimiru Vuletiću koji je nedavno poručio da Vučić ne bi smeo da iznosi u javnost detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

Vuletić je rekao da je nedopustivo da Vučić govori o detaljima, a da još nije podignuta optužnica, na šta je predsednik Srbije u razgovoru za "TV Prva" poručio:

- I sami ste videli da su mi prethodnih nekoliko dana govorili da je skandalozno da se nekom presuđuje unapred, neki su stali na različite načine u odbranu gotovo svih organizovanih kriminalnih grupa. Oni se ućute na dva-tri dana.

- A onda kreću prvo politički spinovi, zatim lažni i stvarni profesori i svi ostali koji kreću da štite tu kriminalnu grupu govoreći kako je to zbog toga što neko hoće da se obračunava sa fudbalskim navijačima, najviše je stradalo fudbalskih navijača baš tog kluba.

Na pitanje voditeljke da li govori o Vladimiru Vuletiću i tim njegovim rečima, predsednik je dodao:

- Da, u pravu je on. Narod će videti uskoro, za koji dan, pa će prosuditi jesam li se ja ponašao nedopustivo ili se taj čovek ponaša nedopustivo. Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju!

Kurir sport   

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...