OŽENIŠ PEVAČICU, SAHRANJUJE TE SELO! Rade Bogdanović o SUNOVRATU Marka Gobeljića: Zovneš Acu Bosanca za separe, a tu su i žene...
Foto: Printscreen, ATA Images, MUP, Profimedia

spektakularno

OŽENIŠ PEVAČICU, SAHRANJUJE TE SELO! Rade Bogdanović o SUNOVRATU Marka Gobeljića: Zovneš Acu Bosanca za separe, a tu su i žene...

Fudbal -

Velika prašina digla se u javnosti poslednjih dana oko Zvezdinog beka Marka Gobeljića koga su mnogi na društvenim mrežama brutalno izvređali nakon revanš utakmice sa Milanom na San Siru.

Mnogi su se uključili u komentarisanje nastupa Zvezdinog beka u Milanu, a među njima našao se i srpski stručnjak i bivši fudbaler Rade Bogdanović koji je na sebi svojstven način dočarao tragičnu partiju Gobeljića na San Siru.

Razlog za generalno loše igre Gobeljića u dresu Zvezde u poslednje vreme Bogdanović prvenstveno vidi u vezi fudbalera sa pevačicom Kaćom Grujić, ali i prepuštanju "čarima" noćnog života posredstvom Ace Bosanca, navodi Bogdanović.

Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, našao se u žiži javnosti poslednjih dana zbog svojih navodnih veza sa Slavišom Kokezom i klanom Veljka Belivuka, a vezano za krivična dela pranja novca i reketiranja.

Ipak, deo sa snimka koji je svakako najviše nasmejao sve gledaoce bio je onaj gde Bogdanović komentariše vezu Gobeljića sa folkerkom Kaćom Grujić kroz jednu, kako sam kaže, narodnu izreku - kada oženiš pevačicu sahranjuje te selo.

Uostalom, pogledajte i sami.

Napomena, emisija je smiljena još u decembru prošle godine, čak tri meseca pre dvomeča Zvezde i Milana.

Podsetimo, Zvezda je eliminisana u šesnaestini finala Lige Evrope posle dvomeča od ekipe Milana, a kao najvećeg tragičara mnogi su označili Marka Gobeljića koji je nakon načinjenog penala u revanšu, promašio prazan gol, a samo par sekundi kasnije zaradio i isključenje posle drugog žutog kartona.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track