KRAJ! LUKA VIŠE NEĆE DA IGRA ZA ORLOVE! Piksi ga izostavio sa spiska, a on oštro poručio FSS-u: Neka im je na čast šta su radili!
Foto: Profimedia

MILIVOJEVIĆ DONEO ODLUKU

KRAJ! LUKA VIŠE NEĆE DA IGRA ZA ORLOVE! Piksi ga izostavio sa spiska, a on oštro poručio FSS-u: Neka im je na čast šta su radili!

Fudbal -

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak igrača na koje računa na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a na njemu nije bilo mesta za dosadašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova i Luku Milivojevića.

Tim povodom oglasio se i iskusni vezista koji je u oštrom tonu poručio:

"Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima). Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje", kaže Luka za "Večernje novosti" i dodaje:

Luka Milivojević
foto: Dado Đilas

"Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti", dodao je Milivojević (29), koji već četiri godine nosi kapitensku traku Kristal Palasa.

Luka se dotako i Piksija:

"Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina", rekao je Milivojević.

Dugo se Bajernu nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track