NOVI ŠOK! ISPLIVAO SPISAK SUMNJIVIH MEČEVA U SUPERLIGI SRBIJE: UEFA veruje da je u poslednjih pet kola namešteno OVIH 6 utakmica!
Foto: @starsport

skandal

NOVI ŠOK! ISPLIVAO SPISAK SUMNJIVIH MEČEVA U SUPERLIGI SRBIJE: UEFA veruje da je u poslednjih pet kola namešteno OVIH 6 utakmica!

Fudbal -

Evropska kuća fudbala (UEFA) sumnja da je u poslednjih pet kola Superlige Srbije čak šest mečeva namešteno.

Nakon što se pojavila informacija da je UEFA obavestila Fudbalski savez Srbije da ima indicije da su dve utakmice domćeg šampionata nameštene u martu, list "Danas" otkriva da je broj mečeva na koje je UEFA bacila oko daleko veći.

Objavili su i spisak sumnjivih mečeva:

Mladost - Zlatibor 0:2 (3. mart, 25. kolo)

Mačva - Proleter 3:1 (7. mart, 26. kolo)

Rad - Radnik 2:0 (21. mart, 28. kolo)

Novi Pazar - Proleter 5:0 (21. mart, 28. kolo)

Mladost - Radnički Niš 4:1 (2. april, 29. kolo)

Rad - Vojvodina 2:0 (7. april, 30. kolo)

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije u nedelju je potvrdio da postoji sumnja Evropske fudbalske federacije (UEFA) u vezi ishoda određenih mečeva u Srbiji.

"Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima, koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utakmicama. Proces pred nadležnim organima Fudbalskog saveza Srbije je u toku, trenutno ne možemo da otkrivamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena", saopštio je portparol FSS-a Milan Vuković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track