Najnovije vesti

RASKRINKANE KOKEZINE PRLJAVE KOMBINACIJE Sportski centar FSS pretvorili u KUPLERAJ! Poskidali kamere i pravili BAHANALIJE!
Foto: @starsport

ŠURBATOVIĆ GLAVNI PARTNER

RASKRINKANE KOKEZINE PRLJAVE KOMBINACIJE Sportski centar FSS pretvorili u KUPLERAJ! Poskidali kamere i pravili BAHANALIJE!

Fudbal
14:18h

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i generalni sekretar Jovan Šurbatović od Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi navodno su napravili bazu u kojoj su završavali sumnjive kombinacije i poslove, prenosi Informer.

Iako je objekat izgrađen pre samo devet godina, Kokeza i Šurbatović su 2020. godine odlučila da ga "srede". U dokumentaciji FSS navedeno je da je za renoviranje potrošeno oko četiri miliona evra.

"Čim su Kokeza i Šurbatović doneli odluku o renoviranju Sportskog centra u Staroj Pazovi, mnogi su posumnjali da je to neka njihova kombinacija. Čitav posao vodila su njih dvojica, niko drugi iz FSS nije imao uvid u to. Na kraju su saopštili da su radovi koštali oko četiri miliona evra. Međutim, ono što je urađeno teško da je moglo da košta više od milion evra. Po FSS se šuška da je razlika u novcu završila u džepovima Kokeze, Šurbatovića i njegovih saradnika", otkriva izvor "Informera".

Slaviša Kokeza
foto: @starsport

Isti izvor navodi da su Kokeza i Šurbatović naružili izgled Sportskog centra, koji sada više podseća na bordel nego na mesto na kojem se okupljaju sportisti.

"Napravili su za sebe poseban VIP salon opremljen najskupljim tompusima i stranim pićima".

kuća fudbala, FSS, Fudbalski savez Srbije, Stara Pazova, FSS Stara Pazova
foto: Filip Plavčić

Zanimljivo, čim su došli u FSS Kokeza i Šurbatović su navodno naredili da se iz Sportskog centra ukloni video-nadzor.

"Sve kamere su skinute po Kokezinom i Šurbatovićevom nalogu. Zašto su to uradili, to oni najbolje znaju. Priča se da su tu provodili vreme sa devojkama, ali i sa svojim "poslovnim partnerima" sa kojima su dogovarali razne kombinacije" tvrdi pomenuti izvor

Kurir sport/Informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...